„Csak tudjátok, a Kansas City Chiefs sosem esélytelen” – Patrick Mahomes a Super Bowl győzelem után

BALOGH ANDRÁSBALOGH ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2024.02.12. 05:41
Patrick Mahomes Chiefs dinasztiáról beszélt, de szerinte még nem végeztek (Fotó: Getty Images)
Az amerikai futball döntőjében, az 58. Super Bowlban a Kansas City Chiefs hosszabbítás után 25–22-re legyőzte a San Francisco 49erst. A címvédés után a döntő legjobbjának választott Patrick Mahomes elmondta, hiába írták le őket, ők egyik meccsen sem lesznek esélytelenek.

„A mai meccs olyan volt, mint az egész szezonunk. A védelem közel tartott bennünket, a támadók pedig fontos játékokat mutatott be, amikor kellett. Harrison Butker meg hetven yardról is bevágja, ha úgy alakul. Büszke vagyok a srácokra, és büszke vagyok az edzőkre, hogy ilyen játékokat hívtak. El se hiszem” értékelt a döntő legjobbjának válaszott Patirck Mahomes.

A harmadik alkalommal Super Bowl MVP-díjat nyerő irányítót emlékeztették arra, hogy az elmúlt három mérkőzésen (a döntőt is beleértve) a fogadóirodák szerint a Chiefs volt az esélytelenebb. "Csak tudjátok, a Kansas City Chiefs sosem esélytelen– válaszolta Mahomes.

A Chiefs öt év alatt három Super Bowlt nyert, így joggal merülhet fel a kérdés, hogy ez egy korszakos dinasztia? Mahomes erre is válaszolt a mérkőzés után: „Igen, ez egy dinasztia kezdete. Még nem végeztünk. Ma este Kansas City városával fogunk ünnepelni. Még nem végeztünk, folytatjuk.”

AMERIKAI FUTBALL
NFL, SUPER BOWL
Kansas City Chiefs–San Francisco 49ers  25–22 (0–0, 3–10, 10–0, 6–9, 6–3)
Las Vegas, Allegiant Stadium. V.: Bill Vinovic

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik