NBA: Brunson és Randle kevés volt a Knicksnek a Bucks ellen

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.12.23. 20:53
null
Julius Randle és Jalen Brunson remeklése kevés volt a New York Knicksnek a Janisz Adetokunbo vezérelte Milwaukee Bucks ellen (Fotó: Getty Images)
Jobb csapatteljesítményének köszönhetően nyert 130–111-re a Milwaukee Bucks a New York Knicks ellen az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) magyar idő szerinti szombati mérkőzésén.

 

A vendég Bucks az első negyedet tíz pontra nyerve adta meg a Madison Square Gardenben rendezett mérkőzés alaphangját, s ezzel lényegében el is döntötte a kérdéseket. A házigazda Knicks ugyanis végig futott az eredmény után, s nem csoda, hogy 130–111-re kikapott, hiszen a 36 pontos Jalen Brunson mellett Julius Randle 26 pontot tett hozzá, de a New York-iaktól rajtuk kívül csak Isaiah Hartenstein alkotott maradandót, aki 12 pontos, 13 lepattanós dupla duplát jegyzett.

Ezzel szemben a Milwaukee-ban remek egyéni teljesítményeket láthattunk: Janisz Adetokunbo (Giannis Antetokounmpo) 28, Bobby Portis 23, Kris Middleton 20, Damian Lillard és Malik Beasley 19 pontot tett a közösbe.

NBA
ALAPSZAKASZ

New York Knicks–Milwaukee Bucks 111–130

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik