NBA: Michael Jordan szerint Curry még nem „halhatatlan”

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2019.10.23. 09:53
null
Michael Jordan természetesen már „halhatatlan” – de az lesz-e Curry is? (Fotó: AFP)
Az NBA legendája sokakat megdöbbentett legutóbbi interjújában adott válaszával. Szerinte Stephen Curry még nem lehet a kosárlabdázó Hírességek Csarnokának tagja.

 

Michael Jordan főleg a családjáról és jövőbeli terveiről beszélt a One on One-nak adott interjújában, a beszélgetés közben azonban szóba került az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) sztárja, Stephen Curry is, akiről őszinte, de annál meglepőbb véleményt formált MJ.

„Ő nagyszerű játékos, de úgy gondolom, hogy nem Hall of Famer. Egyelőre nem az” – mondta a hatszoros bajnok, ötszörös alapszakaszbeli MVP Jordan, aki jelenleg a saját nevével fémjelzett brandje mellett a Charlotte Hornets NBA csapatának tulajdonosa.

Az 56 éves legenda kijelentése sokakat sokkolt, hiszen Stephen Curry még csak 31 éves, de már kétszeres alapszakaszbeli MVP és háromszoros bajnok az NBA-ben, ráadásul ötször is döntőzött már a Golden State Warriorsszal. Emellett minden idők harmadik legtöbb bedobott triplája fűződik a neve mellé.

A kosárlabdázók Hírességek Csarnokába csak olyan játékosok kerülhetnek be, akik már legalább öt éve visszavonultak, így Curry neve is csak ezután jöhetne szóba. A legtöbb szakértő, rajongó és jelenlegi Hall of Famer szerint azonban a Warriors sztárjának már most biztosított helye van a sportág halhatatlanjai között.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik