Ez futball volt! Remek meccsen nyert a Dallas a Philadelphia ellen

Vágólapra másolva!
2008.09.16. 17:04
Remek, látványos, pontgazdag mérkőzésen a Dallas Cowboys 41–37-re verte a Philadelphia Eagles csapatát az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2. fordulójában.
Marion Barber futása győzelmet ért
Fotó: Reuters
Marion Barber futása győzelmet ért
Marion Barber futása győzelmet ért
Fotó: Reuters
Marion Barber futása győzelmet ért

Igazi rangadó maradt hétfő estére az NFL-ben. A hagyományos Monday Night Footballon a Dallas a Philadelphia együttesét fogadta. Túl azon, hogy két remek kvalitású gárdáról van szó, a csapatok egy csoportban szerepelnek, így párharcuk gyakorlatilag duplán számított.

A mostani meccsből pedig a hazai pályán játszó Dallas jött ki győztesen. A Cowboys végül 41–37-re nyert.

Pedig az utolsó negyedben Brian Westbrook egyyardos touchdownfutását követően még az Eaglesnél volt az előny. A Philladelphia running back-je az első fordulós meccshez hasonlóan ezúttal is remekül játszott: két futott és egy elkapott touchdownjával gyakorlatilag hátán vitte a csapatot.

A futójátékos kiváló teljesítményére azonban a másik oldalnak is volt válasza.

Tony Romo és Terrell Owens szokás szerint remekül teljesített. Előbbi 30 passzából 21 volt sikeres, amelyekből az elkapók három TD-t és 312 yardot szorgoskodtak össze. Egyetlen interceptionje pedig nem lett végzetes.

Jason Witten játéka is említést érdemel hazai oldalon. A tight end ugyanis 110 yardot termelt, ami ebben a pozícióban extraklasszis teljesítménynek mondható. Nemhiába tartják Wittent a posztján a liga egyik, ha nem a legjobb játékosának.

Szóval a Philadelphia az utolsó negyedben még vezetett, de Nick Folk mezőnygólja, majd Marion Barber egyyardos touchdownfutása és az azt követő sikeres jutalomrúgás már behozhatatlan előnyt jelentett a Dallasnak.

Remek mérkőzésen bizonyította tehát mindkét csapat, hogy ott a helye a rájátszásban.

NFL

2. FORDULÓ
Dallas Cowboys–Philadelphia Eagles 41–37


Owens két TD-szerzett
Fotó: Reuters
Owens két TD-szerzett
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik