Vízilabda: ötkarikás süti várta a Triesztből hazaérkező női válogatottat

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2021.01.26. 08:41
Hétfőn este hazaérkezett Triesztből a magyar női vízilabda-válogatott a Tokióba szóló repülőjeggyel együtt. A Magyar Vízilabda-szövetség margitszigeti székházánál a családtagok várták az olimpiai selejtezős tornát megnyerő lányokat, akiket Vári Attila, a szövetség elnöke virágcsokorral köszöntött.

Keszthelyi Rita űrhajója – amelyet Bíró Attila szövetségi kapitány az olaszok elleni, olimpiai kvótát jelentő győzelem után„kerestetett” – nem lett meg. Hiszen a csapat busszal érkezett haza Triesztből. A mintegy hétórás út után a családtagok várták a boldog lányokat, Gurisatti Gréta nővére, Lilla sütit is sütött, méghozzá olimpiai ötkarikásat.

Vári Attila, a Magyar Vízilabda-szövetség elnöke virágcsokorral köszöntötte az olimpiai selejtezős tornát végülmegnyerő hölgyeket, akik miután néhány labdát is aláírtak, közös csatakiáltással jelezték: Tokióba éremért utaznak majd. Erről beszél videónkban Gurisatti Gréta, Szilágyi Dorottya és Keszthelyi Rita is, aki nem szerette volna kommentálni, hogyBíró Attila szerint a legfontosabb meccsen az olaszok ellen űrvízilabdát játszott.Úgy véli, a„földöntúli” teljesítményéhez kellettek a társak is, és igazi csapatmunka volt, hogy megszerezték az olimpiai kvótát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik