Női vízilabda: Annyit nem sírtam, amennyit máskor szoktam – Keszthelyi Rita

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2024.02.20. 16:54
null
A televízión keresztül úgy tűnt, Keszthelyi Rita az, aki érzelmileg a leginkább intenzíven élte meg a magyar női vízilabda-válogatott szereplését a dohai világbajnokságon. A torna legértékesebb játékosának választott klasszissal beszélgetett az NSO Tv a csapat hétfői fogadásán.

„Annyit nem sírtam, amennyit esetleg máskor szoktam. Van egy szemproblémám, nagyon könnyezik a szemem, és a klór is irritálja. Mindemellett a holland és a görög meccs óriási örömet okozott mindannyiunknak. Azt meg, hogy az amerikaiaktól kikaptunk, a játék képe alapján, meg ahogy éreztük magunkat, el lehet fogadni. Büszke vagyok a csapatra, viszont a mezőny annyira kiélezett, hogy ez bármikor lehet a fordítottja” – reagált arra Keszthelyi Rita, hogy a televízión keresztül úgy tűnt, a mérkőzések után érzelmileg ő élte meg leginkább intenzíven a medencében történteket. 

Videónkban a világbajnokság MVP-jének választott játékos azt is elmondja, van-e olyan pillanat, amely azonnal eszébe jut az ezüstéremmel zárult vb-ről. Továbbá az olimpiai csoportbeosztást is kielemezzük. 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik