Vizes vb: Továbbra is a száz érem a cél – Hosszú Katinka

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2022.06.25. 19:25
null
Hosszú Katinka hálás a közönségnek a szurkolásért (Fotó: Dömötör Csaba)
A nagymedencében ötszörös vb-győztes, háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka szombaton a 400 vegyesen elért 4. hellyel fejezte be szereplését a budapesti úszó-világbajnokságon. Közvetlenül a döntő után arról beszélt, továbbra is az a célja, hogy eljusson száz éremig a nagy nemzetközi versenyeken.

„Izgalmas verseny volt, persze bosszant kicsit, hogy nem sikerült érmet szereznem – kezdte értékelését az M4 Sportnak Hosszú Katinka a 400 vegyes döntője után. – 2010 óta először nem hallgattam zenét versenyszám előtt, a közönséget akartam hallgatni. Mindenki kijött szurkolni, nagyon jólesett. A közönségtől azt kaptam, amit a győztesek szoktak, szuper volt. Jó lett volna felállni a dobogóra, de nagyon megküzdöttem ezért a negyedik helyért is, kiadtam magamból a maximumot.”

A nagy nemzetközi versenyeken 96 éremnél járó Hosszú elmondta, bízik benne, hogy az augusztusi Eb-n sikerül érmeket nyernie.

„Továbbra is a száz érem a cél, itt egy sem sikerült, négyet valahogy össze kell szednem” – fogalmazott Hosszú a medencéből kiszállva a 400 vegyes döntője után.

HOSSZÚ KATINKA AZ NSO TV-NEK

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik