Tokió 2020: Könnyek szöktek a szemünkbe az eskütételen – Gurisatti Gréta

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2021.07.05. 09:59
Meghatódottan tették le az olimpiai esküt a női vízilabda-válogatott tagjai – árulta el az NSO Tv-nek Gurisatti Gréta, aki természetesen abba is beavatott minket, hogyan telnek a dolgos mindennapok, és milyen a hangulat a csapat háza táján a kerethirdetést követőn. 

„Nagyon sok év munkája van abban, hogy élvezzük mindazt, ami most körülölel minket az olimpia miatt. Többünk is meghatódott az olimpiai eskütétel közben, könnyek szöktek a szemünkbe, libabőröztünk. Csak azok tudják, akik itt vannak, hogy mennyi munkával, mennyi lemondással, küzdelemmel és szenvedéssel jár kijutni az olimpiára. Éppen ezért ezeket a pillanatokat meg kell élnünk, mosolyognunk kell ezeken” – mondta Gurisatti Gréta az ünnepélyes eskütétel után.

Videónkban kitér arra is, hol tart a felkészülésben a női vízilabda-válogatott, s hogyan változott meg a hangulat a csapat körül, miutánBíró Attila kihirdette az utazó keretet.

A magyar női vízilabda-válogatott hétfőn és kedden a SEAT-kupa keretében Kanadával vív felkészülési mérkőzést Budapesten, a Hajós Alfréd Uszodában.

Kedden a férfi párbajtőrözők világranglista-vezetőjeként Tokióba utazó Siklósi Gergellyel beszélgetünk.

A NŐI VÁLOGATOTT OLIMPIAI KERETE
Kapusok:Gangl Edina (UVSE-Hunguest Hotels), Magyari Alda (Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics)

Mezőnyjátékosok:Garda Krisztina, Gurisatti Gréta, Szilágyi Dorottya (mindhárom Dunaújváros), Keszthelyi-Nagy Rita, Parkes Rebecca, Rybanska Natasa, Szücs Gabriella (mind UVSE), Gyöngyössy Anikó, Leimeter Dóra (mindkettő BVSC-Zugló Diapolo), Illés Anna, Vályi Vanda (mindkettő FTC)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik