Tokió 2020: „Nehezek a mindennapok, de egy olimpia előtt ilyennek kell lenniük”

Vágólapra másolva!
2021.07.02. 09:16
Csütörtökön ünnepélyes keretek között letette az esküt a magyar olimpiai csapat, a fogadalomtétel szövegét a sportlövő Péni István mellett az úszó Késely Ajna mondta. Az Európa-bajnoki ezüstérmes sportoló az NSO Tv-nek beszélt arról, hogyan kapta meg a felkérést, s mennyire hálás érte. Továbbá, természetesen az is szóba került, hol tart most a felkészülésben. 

„Nehezek, nehezek a dolgos mindennapok, de egy olimpiai előtt nehéznek is kell lenniük. Szerintem egész jó úton haladunk, az olimpiai eskütétel után pedig még nagyobb lendülettek fogunk nekiállni a következő napoknak” – mondta az olimpián 400, 800 és 1500 méter gyorson is induló úszó, akinek tele van hálával a szíve, hogy őt kérték fel a fogadalomtétel szövegének elmondására.

Videónkban arról is beszél, izgult-e mielőtt a színpadra lépett, valamint röviden arra is kitér, hogyan alakul a formája az olimpiára.

Szombaton Péni István beszél az NSO Tv-nek arról, hogyan élte meg az eskütételt,s az elmúlt hónapok történései utánmilyen mentális állapotban várja az ötkarikás játékokat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik