Tokió 2020: Jobb már nem tudtam volna lenni – Bragmayer

L. Á.L. Á.
Vágólapra másolva!
2021.07.27. 02:33
null
Bragmayer Zsanett úgy érzi, kihozta magából és a versenyből a maximumot (Fotó: Getty Images)
Bragmayer Zsanett minden idők legjobb magyar női eredményét elérve 12. helyen végzett triatlonban a tokiói olimpián. A 27 éves sportoló a célba érés után a Nemzeti Sportnak azt mondta, ennél jobb már nem tudott volna lenni.

 

„Az úszás borzasztó kaotikus volt, nem is érzékeltem, hogy így elszöknek, azt hittem, nagybolyban vagyok, a depóban láttam, hogy már nincsenek ott bringák, ekkor realizáltam, hogy nagyon durva volt ez a szám. Ahogy Spiriggel a második bolyban a bringa is: bár nem sikerült az elszökő csapatot utolérnünk, a mögöttünk lévőket pont annyira szakítottuk le, hogy a futáson nem tudtak feljönni. A bringa után nézegettem, hogy kikkel vagyok együtt, ki az, akivel el tudok menni, kik jöhetnek hátulról, de számomra is meglepő módon olyan jól mentek a lábaim, hogy össze tudtam hozni ezt a tizenkettedik helyet” – mondta Bragmayer Zsanett a célban.

„Úgy utaztam el Tokióba, hogy a legjobb tizenöt a cél, innentől kezdve minden hely ajándék, és ebben a tizenkettedik helyben minden benne volt, az összes erőm, energiám, jobb már nem tudtam volna lenni. Hihetetlenül boldog vagyok, ugyanakkor nagyon szomorú is, mert az edzőm, Kuttor Csaba nem tudott a csapattal kiutazni, nem lehetett itt velem, pedig ez a mi közös sikerünk” – tette hozzá a magyar versenyző.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik