Tenisz: Van még bennem jó eredmény – Babos Tímea

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2021.10.11. 12:39
null
Babos Tímea (Fotó: Dömötör Csaba, 2020)
Jól halad Babos Tímea rehabilitációja: a teniszező reméli, hogy október végén, november elején már versenyezhet – derül ki a MOL Csapat honlapján megjelent cikkből.

 

„A csípőm sajnos, ahogyan az várható volt, nem gyógyul olyan ütemben, ahogy titkon reméltem, de erre figyelmeztettek a szakorvosok. Az Achillesem gyulladása elmúlt, így nagyon sok gyakorlatot tudok végezni; azt mondanám, nyolcvanöt százalékos állapotban vagyok” – adott helyzetjelentést Babos Tímea.

A párosban négyszeres Grand Slam-torna-győztes teniszező a sérülések miatti kényszerszünetben kicsúszott az első százból az egyéni világranglistán, s két magyar játékos, Gálfi Dalma és Udvardy Panna is megelőzte.

„Örülök a lányok sikereinek, hiszen ez a magyar teniszt is előremozdítja, és csak olyan vagy még fényesebb sikereket tudok nekik kívánni, mint amiket én elértem az elmúlt években, hiszen ez mindannyiunk érdeke. Az út elején járnak a fiatalok, én pedig már túl vagyok az út nagyobbik részén. De még közel sem értem a végére. Van még bennem jó eredmény” – tette hozzá Babos, aki párosban még mindig az előkelő hatodik helyen áll a világranglistán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik