Tenisz: Raonic-Thiem és Gulbis-Fognini elődöntő az Arénában

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2014.11.06. 14:22
A kanadai Milos Raonic az osztrák Dominic Thiemmel, a lett Ernests Gulbis pedig az olasz Fabio Fogninivel csap össze november 18-án a budapesti hetedik Tennis Classics gálán.

„A párosítást a legfrissebb rangsor alapján állítottuk össze, így Raonic, aki jelenleg 8. a világranglistán, játszik a 39. Thiemmel, majd a másik ágon a jelenleg 13. Gulbis a 20. helyen rangsorolt Fognini ellen lép pályára” – idézte a szervezők csütörtöki tájékoztatása Taróczy Balázs versenyigazgatót, aki emlékeztetett arra, hogy Raonic a párizsi torna döntőjébe jutással elnyerte a jogot a szereplésre a vasárnap kezdődő londoni ATP-világbajnokságon.Taróczy Balázs versenyigazgatót, aki emlékeztetett arra, hogy Raonic a párizsi torna döntőjébe jutással elnyerte a jogot a szereplésre a vasárnap kezdődő londoni ATP-világbajnokságon.

Raonic és Thiem még nem játszott egymással, míg Gulbis 4–1-es mérleget mondhat magáénak Fogninival szemben, legutóbb, egy hónapja Pekingben 6:3, 6:4-re győzött ellene.

A Papp László Budapest Sportarénában sorra kerülő gálán az elődöntők győztesei csapnak össze a fináléban, a vesztesek pedig az iráni-francia Manszur Bahramival és az idén párosban wimbledoni döntős Babos Tímeával játszanak páros meccset.

TENNIS CLASSICS (PAPP LÁSZLÓ SPORTARÉNA)
PROGRAM

kapunyitás 15.30
ünnepélyes megnyitó
Ernests Gulbis–Fabio Fognini elődöntő 16.30
Milos Raonic–Dominic Thiem elődöntő 17.45
páros mérkőzés Manszur Bahramival és Babos Tímeával 18.45
döntő 19.30

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik