Gyász: elhunyt Miklós Edit korábbi osztrák edzője

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.03.05. 11:00
Hosszú, súlyos betegség után 62 éves korában elhunyt Walter Hubmann osztrák síedző, aki korábban többek között az olimpiai hetedik Miklós Edit, valamint a magyar utánpótlás-válogatott felkészülését is irányította.

„Függetlenül attól, hogy köztünk nem működött a kémia, nagyon jó edző volt. Egyik legnagyobb erénye a nyugodtsága volt" – mondta az MTI-nek az edzéseit nagyjából fél évig irányító szakemberről Miklós Edit, aki jelenleg a Magyar Síszövetség elnöke. „Függetlenül attól, hogy köztünk nem működött a kémia, nagyon jó edző volt. Egyik legnagyobb erénye a nyugodtsága volt" – mondta az MTI-nek az edzéseit nagyjából fél évig irányító szakemberről Miklós Edit, aki jelenleg a Magyar Síszövetség elnöke.

„Úgy volt, hogy ebben a szezonban ő irányítja a serdülőválogatottat, de a betegsége miatt nem tudta elvállalni a feladatot."

Hubmann volt az osztrák alpesisí-válogatott kapitánya is, ezen kívül olyan legendás versenyzőkkel dolgozott együtt, mint Stephan Eberharter, Hermann Maier, Hans Knauss, Renate Götschl és a horvát Ivica Kostelic.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik