Spurs K-O Pool - Szabotázs?

2367391 23673912367391 2367391
Vágólapra másolva!
2013.12.15. 20:12
Kémek vannak a sorainkban? Dembélét megvette a szingapúri fogadómaffia? Tartottam a meccs előtt Suarez formájától, meg úgy általában attól...

Kémek vannak a sorainkban? Dembélét megvette a szingapúri fogadómaffia? Tartottam a meccs előtt Suarez formájától, meg úgy általában attól is, hogy fossa a gólokat a Pool az utóbbi fordulókban. De az eszembe sem jutott, hogy Rodgers csapatának szinte semmit sem kell hozzátennie a mieink abbéli erőfeszítéseihez, hogy minél szarabb hétvégét szerezzenek a Spurs szurkolóinak. A vereség maga nem lett volna meglepetés, a módja azonban már-már gyanús. Amit az első félidőben csináltunk az több, mint nevetséges volt. Érthetetlen - illetve csak akkor értelmezhető, ha a játékosok edzőt akartak buktatni. Meg sem próbáltuk leütközni az ellenfelet, sebességben pedig legalább két kategóriányi különbség volt a vendégek javára. Ja, ez a különbség egyébként még ennél is nagyobb volt a technikai képzettség megnyilvánulásait tekintve. Nem értem a játékosokat, főleg az újakat. Nekik AVB még új, a régieknél esetleg érthető lenne, ha belefásultak volna a módszereibe. A kommentek között menjen a vita - egy kis szájjáratás amúgy is jót tesz ilyenkor a léleknek.

MECCS EMBERE

A meccs embere az öt kapott gól ellenére is nálunk játszott. Lloris kiválóan védett, még úgy is, hogy becsúszott egy-két komolyabb hiba is (egynek gól is lett a vége). Ha egy kapusnak egy meccsen harmincszor kell megmentenie a totál inadekvát mezőnyjátékosai seggét, akkor becsúszik pár hiba. A második félidőben amúgy némileg kevésbé volt szégyenteljes a teljesítményünk, mint a szünet előtt. Jonathan Moss meg szar bíró, de nem rajta múlt a vereség. A kiütésben egy kicsit ő is benne volt, de az egyértelmű felelősség a játékosainké. AVB-ről lehetett látni már nyár végén, hogy mennyire elvette a kedvét, hogy Bale-t el kellett adnunk. Nem az ő hibája volt az üzlet, de az már igen, hogy átragadhatott a letargiájából valami a csapatra is. Mondjuk mindenképp lett volna egy kis negatív vibe az öltözőben, de azért menedzser, hogy menedzseljen.

Lloris remélem nem adja be a transfer request-jét januárban...

COME ON YOU SPURS!

UPDATE:

Ha már a pályán sokszorosan alulmaradtunk... ezerszeres köszönet a kislánynak, hogy valami örömet csempészett ebbe nyomorult napba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik