Szelepcsajok 2014, avagy kikre kattantak olvasóink - képgalériák!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.31. 11:10
null
Szucsánszki Zita érdekelte leginkább az olvasóinkat 2014-ben
Ismét eltelt egy év, és természetesen a komolyabb lélegzetvételű anyagok mellett ezúttal is kitérünk a könnyedebb tartalmakra is év végi visszatekintésünk során. Ahogyan az elmúlt esztendőkben tettük, ismét  meglestük, kik voltak a 12 hónap legszebb sportolónői, sportbarátnői/feleségei, fanatikusai, esetleg televíziós személyiségei. Jöjjenek tehát az idei legnépszerűbb szelepcsajok, és ne feledjék, ez a lista ezúttal is az önök „szavazatai" (mire kattintottak a legtöbben) alapján állt össze, így az önök ízlését tükrözi!

 

Rengeteg fontos nagy tornát rendeztek idén, amelyek gyűjtőanyagai vitték 2014-ben a prímet. Volt női kézi Eb-s szépségverseny, BL- és vb-oldalbordás, téli olimpiás gyönyörűségek, Super Bowl-párok és -szurkolólányok, s persze akadtak visszatérők is.

1. Ziziék a topon

De nagyon csúnyán. A magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokságon életre hívott szépségversenyünk igencsak megmozgatta olvasóinkat, a 15 részes sorozatból négy „epizód” az év végi összesített rangsor legjobb ötjében zárt, a top 17-ben pedig nyolc.

Ahogyan az lenni szokott, az ilyen jellegű sorozatok felvezető írása – már csak a későbbi anyagokból visszatérő olvasók miatt is – jutott a legmesszebbre, de ezt leszámítva a versenyt megnyerőSzucsánszki Zita végzett itt is az élen, így ő érdemli ki idén „az év szelepcsaja” díjat!

És persze ne feledkezzünk el az Év csapata címet kiérdemlő Győri Audi ETO KC kéziseiről sem! A Bajnokok Ligája-címüket megvédő Görbicz Anitáék négyes döntő előtti fotózása is felférne a listára, Neymar háreme mögé. Érdekesség, hogy tavaly is a kézilabdások, igaz, akkor a Viborg táncikáló lányai értek fel a csúcsra, így a sportág duplázni tudott.

Fotózással készültek a győriek a négyes döntőre (Fotó: facebook.com/pages/Győri-Audi-ETO-KC-hivatalos-oldal)
Fotózással készültek a győriek a négyes döntőre (Fotó: facebook.com/pages/Győri-Audi-ETO-KC-hivatalos-oldal)


2. Edina, a szépséges blokk-királynő

Női röpiseink nemcsak a pályán érnek el egyre szebb eredményeket, hanem a kattintásokat tekintve is. A legkiemelkedőbben a világbajnoki selejtezőkörben parádézó Dobi Edina zárt, képeit nézve pedig aligha meglepő, hogy egyre több ember figyelmét kelti fel a sportág...

Ha arra kíváncsi arra, hogyan lett egy ilyen szépségből röplabdázó, ide kattintva mindenre választ kap!

Dobi Edina nemcsak remek röplabdázó, hanem gyönyörű is – KATTINTSON A KÉPGALÉRIÁHOZ!
Dobi Edina nemcsak remek röplabdázó, hanem gyönyörű is – KATTINTSON A KÉPGALÉRIÁHOZ!



3. A bilincsben elvitt vetkőző modell

No igen, már a cím sejtette, hogy nagy érdeklődés lesz a téma iránt. Heather McCartney skót modell azok után vált az internet legújabb „hírességévé”, hogy az Ausztrál Futball-liga nagydöntőjében (AFL Grand Final) – ígéretét betartva – teljesen meztelenre vetkőzött. A rendőrök végül bilincsben vitték el.

A szőke modell az akció előtt és után (Forrás: mirror.co.uk)
A szőke modell az akció előtt és után (Forrás: mirror.co.uk)


4. Neymar a gyönyörű nők bűvöletében

Neymar idén rendszeresen feltűnő vendég volt a Sportszelep hasábjain, persze nem mindig „önerőből”, hiszen a pályán nyújtott játéka mellett azon kívül is erősen szerepelt. Legutóbb egyáltalán nem szégyenlős barátnőjét mutattuk be: Szoraja Vucselicset a montenegrói tengerparton kapták lencsevégre, ahogy éppen lenge bikinis viseletben piheni ki a hétköznapok fáradalmait. Aztán az év elejéről volt még állítólagos barátnő, a vb után Paris Hiltonnal gyógyulgatott, a BL-kudarc után pedig egy dögös barna karjaiban vigasztalódott. Ja, és a húga sem csúnya...

A szerb modell bikiniben mutatta meg a tehetségét (Forrás: dailymail.co.uk)
A szerb modell bikiniben mutatta meg a tehetségét (Forrás: dailymail.co.uk)


5. Super Bowlra szuper csaj

Rohamléptekkel közeledik február elseje, azaz a Super Bowl estéje. Persze Arizonában sem csak az amerikai futballról és az NFL sztárjairól fog szólni a műsor, lesz ott félidei show is, ahogy azt megszokhattuk. 2014-ben Bruno Mars és a Red Hot Chili Peppers lépett fel a szünetben, 2015-re pedig az amerikai popénekesnőt, Katy Perryt kérte fel az NFL vezetősége egy előadásra. Ideje hát bemutatni pár képpel, mire is számíthatunk a világ egyik legjobban várt televíziós show-jában.

Az amerikai futball fő eseménye természetesen már idén is nagy figyelmet kapott, a Super Bowl előtti WAG-párbaj, az oldalvonal melletti szexis riporternő és főleg a cheerleaderek „összecsapása” keltette fel olvasóink figyelmét, na meg persze a szezont megelőző oldalborda-verseny és a draftot felvezető, egyetemi szépségekről készült cikk is szépen tarolt.

Az NFL vezetősége Katy Perryt kérte fel a 2015-ös félidei show-ra. Jól döntöttek (Fotók: twitter.com/katyperry) A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
Az NFL vezetősége Katy Perryt kérte fel a 2015-ös félidei show-ra. Jól döntöttek (Fotók: twitter.com/katyperry) A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!



6. Vb-aranyat érő gólért jött a szőke ciklon csókja


Sokan irigyelték Mario Götzét, aki a győztes gólt szerezte az Argentína elleni vb-döntőn, de voltak, akikben akkor emelkedett magasra az irigységmutató, amikor meglátták, ahogy a pályán egy szőke ciklon borul a nyakába. Na igen, Ann Kathrin Vidáról van szó, ugyanis a 25 éves szépség a barátnője a német klasszisnak. Természetesen a pályán ünneplő hölgyet jól ismerjük, hiszen (a futballista-barátnőktől merőben szokatlan módon...) fotómodellként keresi a kenyerét, ráadásul az utóbbi időben énekléssel is foglalkozik. Ha már így alakult, galériánkban összeszedtünk több mint húsz képet róla, hadd ismerjék meg olvasóink is közelebbről.

Ann Kathrin Vida és Mario Götze kettőse a döntő után (forrás: Facebook) 
A KÉPGALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
Ann Kathrin Vida és Mario Götze kettőse a döntő után (forrás: Facebook) A KÉPGALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

 

7. Világbajnoki gömbérzék

Az év legfontosabb labdarúgó-eseményén a világ legjobb játékosai mellett természetesen a csinos párjaik is rendre helyet kaptak.


A brazíliai mundial felvezető sorozataként minden csoport egy szépséges barátnőjét/feleségét mutattuk be, és a prímet ezúttal is a kezdőanyag vitte el, na persze a mexikói válogatottat „képviselő” Ana Bekoa egyébként is könnyen magára irányítja a férfiak figyelmét.

Helyet kapott még „természetesen” néhány kedvenc WAG-ünk, így Shakira és Irina Sejk is feltűnt, sőt, még a magyar származású Szabó Rafaellát is közelebb hoztuk az olvasókhoz.

A szerkesztői különdíjas is ebből a körből került ki idén (lásd lejjebb).

ANA BEKOA – A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
ANA BEKOA – A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!


8. Irina villantott, és mindenhol tarolt

Aligha van gyakrabban feltűnő sportolói kedves a Sportszelepen, mint Cristiano Ronaldo orosz modell kedvese. Irina Sejk idén sem pihent, hol téli olimpiára készült, hol Oscar-gálára, rengeteg fotózás mellett pedig filmezésre is futotta az idejéből. Emellett nálunk is igencsak aktív volt, a már említett Gömbérzék-sorozat mellett „elindult” a Bajnokok Cicája viadalon is, amelyet meg is nyert olvasóinknak köszönhetően.

Irina Sejk tengerparti fotózása (Fotó: joblo.com)
Irina Sejk tengerparti fotózása (Fotó: joblo.com)



9. A teniszvilág nehézbombázó testvérpárja

Meglepetés? Talán, az viszont biztos, hogy a Williams nővérek külön-külön is igencsak előkelő helyen végeztek. Érdekesség, hogy tavaly Serenát guglizták meg legtöbben, idén pedig ismét ledobta a textilt, igaz, nővére ennél is tovább ment, az ESPN évente megjelenő Body Issues magazinjának kedvéért teljesen meztelenre vetkőzött.

Serena napozás közben (Fotó: Instagram)
Serena napozás közben (Fotó: Instagram)



10. A román foci szexbombája jósnak sem utolsó

Anamaria Prodan FIFA-licences játékosügynök is megszólalt november végén Miriuta Vasile jövőjével kapcsolatban, sikeresen megjövendölte, hogy a korábbi magyar válogatott futballista veszi át a Győri ETO irányítását. Persze nem a jóstehetsége miatt került az élmezőnybe...

A FIFA-licences  játékosügynök (Forrás: livearad.ro)
A FIFA-licences játékosügynök (Forrás: livearad.ro)


11. A segítőkész kebelcsoda

Friss botrány, hogy Marco Reus vezetési imádata ellenére kiderült, soha nem szerezte meg a jogosítványt, ezért pedig alig félmillió eurót kellett most leszurkolnia. Persze van, aki gyorsan felajánlotta a segítségét, az általunk is számtalanszor megénekelt glamour-modell, Jordan Carver például a napi 24 órás sofőrszolgálat mellett még meg is szerezné a vezetői engedélyt a fiatal futballistának. Cserébe csak egy kis szerelmet és/vagy a Dortmundból Bayernbe való szerződést kér. Igazából ez nem is olyan nagy ár egy fránya jogsiért.

A segítőkész Jordan
A segítőkész Jordan


12. A bíráskodni vágyú olasz bikinimodell lenyomta a dögös partjelzőt

Egy ismert olasz bikinimodell hátat fordított a kifutónak és a csillogásnak, hogy megvalósítsa eddig féltve őrzött szenvedélyét. Claudia Romani profi labdarúgó-játékvezető lesz. A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a 32 éves hölgy minden szükséges játékvezetői vizsgán megfelelt, így akár a Serie B és a Serie A mérkőzésein is közreműködhet a jövőben. Természetesen először végig kell járnia a ranglétrát, így kezdésként alsóbb osztályokban kell belevágnia a sípos kalandba.

Persze nem csak a bírók között találunk szépségeket: májusban egy brazil partjelzőnő, Fernanda Colombo Uliana neve járta be a világsajtót – érthető, hogy miért.

(Forrás: instagram.com/claudia_romani)
(Forrás: instagram.com/claudia_romani)


13. Szexis műsorvezetőnőkkel támad a Sportklub

A televíziós csatorna két gyönyörű műsorvezetőnővel is magára vonta a figyelmet, előbb a Tücsi becenevű Ayree Claudiáról mutathattunk be eddig még sohasem látott képeket, majd a szexis exversenytáncos Molnár Andrea lett a csatorna háziasszonya.

A Sportklub kedvencei Molnár Andival című produkció röviden, de látványosan tálalja a sport különleges pillanatait
A Sportklub kedvencei Molnár Andival című produkció röviden, de látványosan tálalja a sport különleges pillanatait



14. Ledobták ruháikat a legdögösebb orosz olimpikonok – galéria

Természetesen a téli olimpia sem maradt ki a szórásból. A szocsi viadal minden napja tartogatott valami szépséget, de a legjobban a házigazda igyekezetét értékelték az olvasók. S hogy mi volt ez? Az orosz színeket képviselő olimpiai csapat csinos női tagjai egy forró fotósorozat kedvéért ledobták ruháikat, hogy ezáltal is népszerűsítsék a közel 50 milliárd dolláros költségvetésből tető alá hozott ötkarikás viadalt.

A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE! (A fotók forrása: sochi-olympiad-2014.ru)
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE! (A fotók forrása: sochi-olympiad-2014.ru)



15. – A szerkesztői kedvenc

A vb idején élő hírfolyamunknak gyakorlatilag napi „vendége” volt, nem is véletlenül. Természetesen Bacary Sagna kedveséről, Ludivine-ről van szó. Francia és algériai felmenőkkel büszkélkedhet, meglepő módon modellként futott be karriert, miközben az elmúlt években a színészi pályával is kacérkodik. Twitter-oldalán lelkesen kommunikál rajongóival és rengeteg fotót oszt meg magáról.

Bacaryt és vb-lázban égő kedvesét gyermekkorukban sodorta össze a sors szele (Sagna akkoriban PSG-szurkoló volt), tinédzserként már közel kerültek egymáshoz, majd 17 évesen kezdtek randizni egymással. 2010 nyarán fogadtak örök hűséget, és szerelmük gyümölcseként két fiúgyermekük született, Elias (2009) és Kais (2013).

LUDIVINE KADRI SAGNA - A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
LUDIVINE KADRI SAGNA - A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik