Gömbérzék: íme, a H-csoport legcsinosabb vb-asszonykája

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.07. 18:17
null
Axel Witsel bombázóerdélyi magyar párja, Szabó Rafaella. <strong>Galériánk megtekintéséhez kattintson a képre!</strong>
A jövő héten kezdetét veszi a brazíliai labdarúgó-világbajnokság! A tornára hangoló sorozatunkban a nyolc csoport egy-egy barátnőjét, feleségét mutatjuk be. Záró felvonásunkban a belga Axel Witsel erdélyi magyar menyasszonyát, Szabó Rafaellát prezentáljuk.

Witsel első találkozása a világsajtóval nem a legszebben sikerült, hiszen az akkor a Standard Liege-ben szereplő játékos 2009. augusztus 30-án az Anderlecht elleni rangadón brutálisan szállt bele Marcin Wasilewskibe, aki kettős lábszártörést szenvedett…

A még mindig csak 25 éves játékost 2011-ben elvitte a portugál Benfica, amelynél gyorsan egy csinos kis 40 millió eurós kivásárlási ára lett. A Zenit azonban nem viccelt, és 2012 szeptemberében kicsengette ezt az összeget, hogy aztán ötéves szerződést kössön a középpályással, aki eddig 47 alkalommal lépett pályára a belga válogatottban.

Oroszországban egy ideig Analicia Chaves olvasztotta meg a jeget Witsel körül, majd a középpályás ismét összejött Szabó Rafaellával, akivel még 2009-ben kezdett randizni. A 24 éves erdélyi magyar lányt mindenesetre nem zavarta a szentpétervári hideg.

„Romániában születtem, hozzászoktam a hideghez. Én nem Axel vagyok, nem nekem kell döntenem helyette. Ha ő úgy érzi, hogy az a legjobb számára, ha Oroszországba szerződik, akkor hiszek neki. Támogatom bármiben, amit csinál.”

A páros tagjai annyira jól érzik együtt magukat, hogy elhatározták, hamarosan oltár elé állnak.

„A dátumot még nem tűztük ki, és szűk körű ceremóniát tervezünk – mondta Szabó az esküvővel kapcsolatban, majd kitért Axel lánykérésére is. – Egyik este, a meccse után arra kért, üljek le az ágyra, mert beszélni szeretne velem. Mindenre számítottam, csak erre nem. Letérdelt elém, és egy gyönyörű beszéddel megkérte a kezem.”


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik