Gömbérzék: íme, az F-csoport legcsinosabb vb-asszonykája

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.02. 19:53
null
Edin Dzeko szerelme, Amra Silajdzic (Fotók: amrasilajdzic.com) – A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
Egyre közelebb a brazíliai labdarúgó-világbajnokság, már csak alig több mint egy hét van a nagy napig! A tornára hangolódó sorozatunkban a nyolc csoport egy-egy barátnőjét, feleségét mutatjuk be. Jöjjön hát az F-csoport, és a Bosznia-Hercegovina válogatottjával harcba induló Edin Dzeko szerelme, Amra Silajdzic.

Edin Dzeko önmagában megérne egy külön fejezetet a vb sztárlexikonjában. A labdát 2011 óta a Manchester Cityben kergető csatár pályafutása borzalmasan nehezen indult, középpályásként kezdte karrierjét, akkoriban azonban úgy tartották, a modern labdarúgósához ő túl magas, és ügyetlen, nincs jövője.

Dzeko nem így gondolta, így tovább küzdött, míg aztán kisebb-nagyobb kitérők után 2007-ben lecsapott rá a német élvonalbeli Wolfsburg.

Ezzel be is indult a sikerszéria, sorra jöttek a jól fizető szerződések és a sikerek, ráadásul ekkoriban élete szerelmére is rábukkant a csatár.

Amra Silajdzic a WAG-ek szokásos foglalkozását űzi, modellként és tv-s műsorvezetőként keresi kenyerét. Mégis kilóg valamivel a sorból Dzeko szerelme: ő tényleg kedveli a futballt, és imádja párját.

A még Bosznia-Hercegovinában egymásra találó pár minden szabad percét együtt tölti, a kérdés már csak az, mikor jelentik be az eljegyzést. Talán pont egy jó vb-szereplés kell hozzá?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik