Lehet, hogy éppen Messit győzted le FIFA13-ban?

Vágólapra másolva!
2013.03.18. 17:07
null
Messi a konzollal a kézben is ritkán veszít (Forrás: Facebook)
Bizony lehet, ugyanis a Barcelona sztárja előszeretettel játszik titokban tartott becenevével. Ha kikap, ideges lesz, és inkább kilép.

Lionel Messi nem csak a pályán képes fantasztikus produkcióra, hanem a videojátékok konzoljával is – mint, azt már korábban megírtuk. Most azt is elárulta, hogy nem csak csapattársaival szokott játszani az edzőtáborokban, hanem otthon is leül egyedül a gép elé, és titokban tartott felhasználónevével bejelentkezve az online játékosok közé veti magát.

„Imádok a PlayStationnel játszani, főleg úgy, hogy az aktuális ellenfelemnek fogalma sincs, hogy éppen velem játszik" – idézi Leót a The Sun cikke. – Mindig két csapat valamelyikével vagyok: vagy Argentínával vagy a Barcelonával."

Természetesen, ahogy az lenni szokott, Messi is megkapja a magáét az online térben, főleg, ha nyerésre állva eldugja a labdát.

„Angolul, japánul és mindenféle nyelven kapok üzeneteket, de én soha nem írok senkinek rosszat. Olykor nagyon kemény szidalmakat is kapok, főleg akkor, ha nyerésre állok és eldugom a labdát. Ilyenkor a két középső védőmmel adogatok, próbálom ölni az időt, az ellenfeleim pedig rendkívül haragszanak rám."

Persze, gyerekek ellen könnyű, Leo! (Fotó: Zimbio)
Persze, gyerekek ellen könnyű, Leo! (Fotó: Zimbio)

Az élet azonban nem mindig habos torta: néha még a nagy Lionel Messit is legyőzik, ő pedig nem szeret veszíteni.

„Nem szeretek veszíteni, és, ha mégis megtörténik, akkor persze én is mérges leszek. De ilyenkor egyszerűen csak kilépek, és ennyi volt."

Szóval, ha legközelebb egy feltűnően jó és szűkszavú argentin vagy barcás hátul tologatja a labdát a védőivel, akkor lehet kezdeni gyanakodni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik