Ilyen nincs! Sosem találná ki, kivel jött össze Beckham fia!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.18. 09:57
Azt hittük, ilyen párok csak a celebvilágban születnek, a futball más. Most kiderült, nem az, miután spanyol és angol lapértesülések szerint David Bechkam fia egy másik futballhíresség lányával randizgat.

A legidősebb Beckham fiú nem is olyan rég még a csattogós lepkét – bár náluk ez biztosan máshogy meg, akkor legyen inkább csattogós magánrepülőt – tologatta, most pedig már szerelmi élete miatt kerül a címlapokra.

A Marca értesülései szerint a 17 esztendős Brooklyn nem akárkivel kezdett el randizgatni, új szerelme José Mourinho lánya, Matilde.

A futballvilág új kedvenc párja alakulóban (Fotó: marca.com)
A futballvilág új kedvenc párja alakulóban (Fotó: marca.com)

Miután édesapja mellett melltartó nélkül jelent meg egy gálán, hamar egyértelművé vált, már a Special One lánya sem tekinthető gyereknek.

Egybehangzó angolok bulvárértesülések szerint a sztárpárt egyre többet lehet együtt látni, a napokban például egy szórakozóhelyről jöttek ki együtt, feltűnően nagy egyetértésben.

Tegyük hozzá, Mourinho ennek biztosan örül, hiszen egy Beckhamet mindenki szívesen látna a családban, plusz elég nagy előrelépés ez a lányától, akit nemrég még a nála 11 évvel idősebb, a kölcsönben a Blackburn Roverst erősítő Sunderland-csatárral, Danny Grahammel láttak együtt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik