A Juventus 12 ezer trágár gyerek miatt bűnhődik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.03. 17:38
null
Nem lehet elég korán kezdeni... (Fotó: Action Images)
Nem mindennapi körülmények között kiérdemelt büntetést köteles kifizetni a Juventus az Olasz Labdarúgó-szövetségnek. A Serie A listavezetőjének stadionjában vasárnap este az egyik kapu mögötti szektorban kórusban „merdázott” 12 ezer gyerek az Udinese kapusának, ami kereken 5000 eurójába fog fájni a torinói klubnak.

Az olasz merda szó magyarra fordítva ürüléket jelent. Ezt kapta a nyakába Zseljko Brkics több kirúgása közben is a mögötte helyet foglaló torinói gyermekseregtől.

„oooooooh MERDA!!!”



A Juventus stadionjának északi „kanyarját” még a Napoli elleni hazai találkozón elhangzott etnikai sértegetések miatt büntette bezárással az olasz szövetség az Udinese elleni találkozóra. (Igen, az volt az a meccs, ahol a nápolyiak válaszul ürülékkel töltött zacskókkal kínálták meg az ellen szurkolóit.)

Elérkeztünk az udieniek elleni bajnokihoz, a Juventus vezetősége pedig nem akarta üresen hagyni a kapu mögötti részt. Mivel a pangásra ítélt szektorba jegyeket nem tudtak eladni, ezért ingyen beültettek egy kisebb városnyi gyermeket. A szövetség belement, de az ötletre végül ráfizetett a Juventus, 5 ezer euróba került az önfeledten „merdázó” lurkók kilencven percnyi szórakoztatása.

A mérkőzést a spanyol Fernando Llorente kései góljával 1–0-ra a Juventus nyerte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik