Mint a Tom és Jerryben - hatalmas puklival végezte a golfsztár áldozata

Vágólapra másolva!
2014.03.04. 12:16
null
Szerencsére az úriember a puklit leszámítva jól volt, még viccelődött is (Fotó: dailymail.co.uk)
A profi férfi golfozók amerikai körversenyének hétvégi viadalán Palm Beachen az egyik szurkoló egy egészen egyedi „ajándékkal” térhetett haza, miután George McNeill fejbe találta egy golflabdával.

Rosszkor rossz helyen. A Honda Classic elnevezésű versenyen – amelyet egyébként Russel Henley nyert meg – az egyik szurkoló, név szerint Edwin Curtis egy kicsit lassan kapcsolt, így mire észrevette, hogy George McNeill labdája őt vette célba, már semmit sem tehetett, csak lehunyta a szemét, és imádkozott.

Van egy jó és egy rossz hírünk is. Kezdjük a rosszal, Mr. Curtis egy hatalmas, golflabda méretű és alakú puklival a fején végezte, amely nagyon fájhat.

Na, de jöjjön a jó hír, McNeill labdája a bácsi fejéről remekül pattant, és a kopasz foltról egyenesen a pázsitra esett, ahonnan a golfozó azonnal be is tudta azt gurítani a lyukba.

Ez fájhatott... (Fotó: dailymail.co.uk)
Ez fájhatott... (Fotó: dailymail.co.uk)

McNeill egyébként nagyon kedves volt, és miután látta, hogy a bácsi is csak nevet a történteken, összebarátkozott vele, majd aláírta a kesztyűjét, amit oda is adott „áldozatának”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik