„Januzaj egy kanos ördög” - állítja a dögös szőke

Vágólapra másolva!
2014.03.31. 21:21
null
Claira állítja, három MU-játékost is becserkészett (Fotó: 101greatgoals.com)
Az MU szombaton 0–1-ről fordítva 4–1-re kiütötte az Aston Villát, így vidáman mehettek hétfőn edzésre a srácok, maradt még esélyük elérni az európai porondot. Túl „szép” volt ez, rögtön jött a rossz hír is, kiderült, hogy Adnan Januzaj egy kanos ördög. Vagy mégsem?

Első ránézésre a koszovói/belga/albán/szerb/angol/török futballista nem tűnik egy szexragadozónak, de a szőke angol cicababa szerint a fiatal szélső bizony egy kanos ördög. Ezt egyébként az alapján állítja, amit az MU-játékostól pár percnyi videós szexchat közben látott.

Ha ezt nem lett volna elég nehéz feldolgozni, az MU-specialista Claire McMullan azt is hozzátette, hogy Kagava Sindzsivel és Sam Johnstone-nal is összeakadt a nagy netes vetkőzős biznisz közepette.

Januzaj nagyon vad... (Fotó: Reuters)
Januzaj nagyon vad... (Fotó: Reuters)

„Adnan imád videózni, ő egy igazi kanos kis ördög. Nagyon jó szövege van, egy pillanat alatt ledumálta rólam a felsőmet. Még azt is felajánlotta, hogy értem jön, és együtt elmegyünk az írországi házához" – mondta Claire a The Sunnak, majd mutatott pár képet is, így bizonyítva, hogy beszélt a FaceTime-on a manchesteriekkel.

„Januzaj egy kanos ördög” - mondja a dögös szőke (Fotó: 101greatgoals.com)
„Januzaj egy kanos ördög” - mondja a dögös szőke (Fotó: 101greatgoals.com)

Claire, a háromgyerekes anyuka egyébként nem pénzkeresésre használja „tehetségét", egyszerűen csak szórakozásból vetkőzik, ezt a sztorit pedig pénzért adta el a The Sunnak. Ezek után mindenki döntse el, mennyire is szavahihető a 28 esztendős angol hölgy...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik