„Láttál már bizarrabbat egy újszülöttel sétálgató Suáreznél?”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.06. 11:05
null
Benjamin Suárez talán minden idők legparányibb Liverpool-szerelésének tulajdonosa (Forrás: metro.co.uk)
Nem meglepő, az újdonsült és büszke szülők örömmel mutatják meg újszülött gyermeküket a rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek, főleg akkor, ha a csöppség mindössze pár napos. Luis Suárez, a Liverpool labdarúgója sincs ezzel másként, de egyesek szerint a hétvégén kissé messze merészkedett bababemutató témakörben.

A tízmeccses eltiltását letöltő, emlékezetes harapása óta saját közönsége előtt először pályára lépő uruguayi csatár a Crystal Palace elleni szombati győzelemből (3–1) góllal vette ki a részét, de még mielőtt a pályára lépett volna, megmutatta mindössze 10 napos kisfiát, Benjamint az Anfield Road 45 ezres közönségének.

A Liverpool korábbi középpályása, Dietmar Hamann nem volt elájulva az akciótól.

„Újszülött gyermekével a karjaiban a futballpályán sétálgató Suárez talán a legbizarrabb dolog, amit valaha láttam. Mi történik itt?” – írta a Twitteren a német Didi Hamann a Liverpool mérkőzése kezdetén. A klub hivatalos Instagramja egy képpel emlékezett meg a kis Benjamin látogatásáról.

Nem ez volt az első alkalom, hogy a szurkolók értesülhettek Suárez második gyermekének születéséről, az egy héttel ezelőtt a Sunderland ellen szintén eredményes támadó akkor a mez alá húzott pólóján mutatta meg az újszülöttet. Egy biztos, semmit nem bíz a véletlenre.

Suárez Sundrland elleni góljait már Benjaminnak ajánlotta (Forrás: metro.co.uk)
Suárez Sundrland elleni góljait már Benjaminnak ajánlotta (Forrás: metro.co.uk)

Sőt, nem ez olt az első alkalom, hogy a nyáron a Real Madridért szerenádozó Suárez egy párnapos gyermeket a futballpályára vigyen: még az Ajax labdarúgójaként első gyermekét, Delfinát is rekordfiatalon megmutatta a nagyközönségnek.

Az uruguayi csatárnál büszkébb apát nehéz lenne találni (Forrás: 101greatgoals)
Az uruguayi csatárnál büszkébb apát nehéz lenne találni (Forrás: 101greatgoals)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik