Lauda: „Ezt nem hiszem el! Ez kib...ottul én vagyok"

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.12. 10:05
A magyar mozikban csütörtökön (szeptember 12.) bemutatásra kerülő Hajsza a győzelemért című mozifilm sztárja, Daniel Brühl teljesen ledöbbent, amikor a legendás Formula–1-es pilóta, Niki Lauda javasolta, hogy találkozzanak.

„Persze, gyere Bécsbe – de kérlek, csak kézipoggyásszal utazz, mert ha nem leszünk szimpatikusak egymásnak, akkor elmehetsz a fenébe” – mondta a kendőzetlen stílusáról is híres Lauda a színésznek, akit a filmkedvelők a Good Bye Lenin és Quentin Tarantino Becstelen brigantyk című filmjéből is ismerhetnek.

Daniel Brühl Niki Lauda szerepében a Hajsza a győzelemértben
Daniel Brühl Niki Lauda szerepében a Hajsza a győzelemértben

Brühl tehát kis méretű bőrönddel és kissé aggódva ugyan, de gépre ült, végül az első találkozás egész jól alakult. „Új ruhákat kellett vennem a vasárnapi ebédre. Szóval, bejöttünk egymásnak.”

Az F1-legenda kemény mentornak bizonyult
Az F1-legenda kemény mentornak bizonyult

A kis vásárlást már nyilván nem bánja Brühl, hiszen övé lett Lauda szerepe, és az elővetítések után sok kritikus és szakmabeli az év egyik legjobbjaként emlegeti a félig spanyol születésű német színész alakítását. A Hajsza a győzelemért minden bizonnyal a hollywoodi sztárok első sorába repíti a fiatal színészt. Ráadásul az első felvételek után a háromszoros világbajnoknak is leesett tőle az álla: „Ezt nem hiszem el! Ez kib...ottul én vagyok.”

Brühlnek tehát fel kell kötnie az overálját: szeptember 12. után várhatóan óriási lesz a hajsza utána. Aki bővebben is kíváncsi a mozira, a Népsport benzingőzös blogján, az Ideális Íven száz százalékig spoilermentes kritikát is olvashat.

FILMELŐZETES

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik