Mi köze John Terrynek a brit trónörökös születéséhez?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.23. 15:11
null
Nehéz szülés lett volna, ha nincs John Terry - a trónörökös után a gúnymémek is megszülettek (Forrás: Daily Mail)
Nyilvánvalóan semmi, de az internet leggonoszabb bugyraiban lakozó photoshop művészek Vilmos herceg és Katalin hercegnő első gyermekének születését követően sem kegyelmeztek a Chelsea csapatkapitányának, akiből a londoni klub 2012-es BL-győzelme után vált közkedvelt mém. És most nem a csillapíthatatlan libidójára gondolunk.

Mint ismert, a tavalyi BL-finálét Terry piros lapos eltiltás miatt kényszerült kihagyni, a döntőt a lelátóról, öltönyben volt kénytelen követni (akárcsak egy évvel később a szintén győzelemmel végződő El-döntőt). A lefújás után azonban gyorsan átöltözött, és a díjátadón már Chelsea-mezben és teljes harci díszben jelent meg, akárcsak a végső sikerért a pályán vért izzadó társai. Ezt követően született meg a Terry-mém, és indult a humoros képek ipari mennyiségű gyártása. A hátvéd rendre olyan események elő- és hátterében tűnik fel a képeken, amelyhez gyakorlatilag semmi köze sem volt. Terry, John Terry mindenhol!

Így jutottunk el a brit trónörökös hétfői születéséhez, ami egy újabb tökéletes alkalmat adott a Terryt gúnyoló alkotások gyarapítására. A teljesség kedvéért korábbi darabokból is szemezgettünk.

A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik