Cigizett, hát kifüstölték a City-drukkert - tévesen

Vágólapra másolva!
2013.03.22. 15:50
Szembeszáll a Manchester City vezetőségének döntésével egy helyi City-drukker, miután a klub betiltotta a 2012–2013-as szezonra szóló bérletét, amiért az Etihad Stadion lelátóján pöfékelt elektronikus cigarettájára (tévesen) azt hitték a biztonsági kamerák felvételeit vizsgáló személyzet tagjai, hogy igazi. A cigarettázást Magyarországhoz hasonlóan Angliában is tiltják a stadionokban.

A meg nem nevezett szurkolót még a Chelsea ellen 2–0-ra megnyert bajnoki mérkőzésen szúrták ki és vezették egy félreeső szobába a biztonságiak, majd közölték vele, hogy a vétségért bevonják a bérletét. A drukker azóta levélben fellebbezett a döntés ellen.

Bérletével fizetett egy slukk vízgőzért a City-drukker, ráadásul a meccset sem láthatta (Fotó: metro.co.uk)
Bérletével fizetett egy slukk vízgőzért a City-drukker, ráadásul a meccset sem láthatta (Fotó: metro.co.uk)

„Éppen egy kisebb tömeg közepén italozgattunk a barátaimmal a félidei szünetben, mikor megragadták a karomat a biztonságiak, és azt mondták, kísérjem őket egy szobába. Ekkor azt hittem, egy egyszerű magyarázattal megúszom a dolgot. Ezzel szemben közölték, hogy bevonják a bérletemet, amit ott a helyszínen át kellett adnom. Ezután átadtak a rendőröknek, akik kikísértek a stadionból” – idézte fel az egy hónappal korábban történteket a drukker.

Az elektromos cigaretta az eredetivel ellentétben közterületeken is legálisan és bátran szívható, ráadásul káros hatásai sincsenek az emberi szervezetre.

A Manchester Citynél a hírek szerint már utánanéztek az esetnek, főhősünk pedig jobban teszi, ha a lehető leghamarabb kiszurkolja fellebbezése sikerességét, hiszen egy éves szezonbérlet az Etihad népének több mint 1000 fontba (átszámítva 350 ezer forintba) kerül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik