Világfutball: Suárezt csábította a River ajánlata, de akadályba ütközött

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.07.08. 07:56
null
Luis Suáreznek nem volt maradása az Atlético Madridnál (Fotó: AFP)
Mint ismert, Luis Suáreznek július 1-jén lejárt a szerződése az Atlético Madridnál, így távozni kényszerült, és jelenleg szabadon igazolható játékosként várja a klubok ajánlatait. Noha a rutinos uruguayi csatárt a River Plate is csábította, Suárez egy csütörtöki interjúban elárulta, nem szerződik az argentin rekordbajnokhoz, mert a klub magyar idő szerint szerdán kiesett a Libertadores-kupából, miután 1–0-s összesítéssel alulmaradt a Vélez Sarsfield elleni párharcban.

 

Az Atlético Madridtól két év után rossz szájízzel távozni kényszerülő Luis Suárez korábban elmondta, szeretne továbbra is Európában futballozni, de nem ez okból utasította vissza a River Plate ajánlatát.

„Annak ellenére, hogy a célom továbbra is Európában maradni, kísértésbe estem, mert a River nagyon szorgalmazta a szerződtetésemet, ám az üzlet dugába dőlt, mivel most kiestek a Libertadores-kupából” – árulta el az Ovaciónnak a 35 éves Suárez, akinek szerződtetése korábban az Aston Villánál is szóba került.

A korábban az Ajaxban, a Liverpoolban és a Barcelonában is szereplő klasszis támadó az elmúlt idényben 35 La Liga-meccsen lépett pályára az Atléticóban, ebből hússzor volt kezdő, s összesen tizenegy gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik