Spanyolország: Costa, Mata és Thiago sem kapott meghívót

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.26. 13:36
Keretet hirdetett a spanyol labdarúgó-válogatott a Costa Rica elleni felkészülési mérkőzésre és Fehéroroszország elleni Európa-bajnoki selejtezőre. Két újonc szerepel Vicente del Bosque 24 fős csapatában, de a Chelsea-vel bajnoki címet szerző Diego Costa és César Azpilicueta, a Manchester United spanyol kettőse, Juan Mata és Ander Herrera, illetve a Bayern Münchenben szereplő Thiago Alcántara nem kapott meghívót.

Az Európa-liga-döntős Sevilla két játékosa is debütálhat a spanyol nemzeti csapatban, Sergio Rico kapus, illetve Aleix Vidal is bekerült a keretbe, utóbbi negyvenhat mérkőzésen hat gólt szerzett, és tizenegy gólpasszt adott az andalúziai alakulatban.

A bajnok Barcelona hat, az ezüstérmes Real Madrid négy, a tabella ötödik helyén végző Sevilla három játékost küld a válogatottba.

Nem kapott behívót, de a kerettel edz José Gayá, a Valencia balhátvédje, Saúl Níguez, az Atlético Madrid védekező középpályása, Rubén Duarte, az Espanyol védője, Jonathan Castro, a Celta Vigo szélsőhátvédje, illetve Juanmi, a Málaga támadója.

A SPANYOL VÁLOGATOTT 24 FŐS KERETE
Kapusok: Iker Casillas (Real Madrid), David de Gea (Manchester United), Sergio Rico (Sevilla)
Hátvédek: Gerard Piqué (Barcelona), Marc Bartra (Barcelona), Sergio Ramos (Real Madrid), Juanfran (Atlétcio Madrid), Daniel Carvajal (Real Madrid), Juan Bernat (Bayern München), Jordi Alba (Barcelona), Mikel San José (Atlhetic Bilbao)
Középpályások: Andrés Iniesta (Barcelona), Isco (Real Madrid), Santi Cazorla (Arsenal), Cesc Fabregas (Chelsea), David Silva (Manchester City), Koke (Atlético Madrid), Sergio Busquets (Barcelona)
Támadók: Álvaro Morata (Juventus), Paco Alcácer (Valencia), Vitolo (Sevilla), Pedro Rodríguez (Barcelona), Aleix Vidal (Sevilla), Nolito (Celta Vigo)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik