Real: nem gond, ha De Gea nem jön - van B- és C-terv is?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.30. 11:53
null
Ha nem jön De Gea, Handanovic vagy Lloris költözik Madridba? (Fotó: Action Images)
A Manchester United labdarúgócsapatát erősítő David de Gea a Real Madrid első számú célpontja a nyári átigazolási időszakban, angol lapértesülések szerint azonban a blancók más játékosokat is figyelnek, számolva azzal, hogy a spanyol nemet mond majd.

Casillas elhagyja Madridot, De Gea pedig érkezhet – legalábbis a spanyolok így tudják. Lapértesülések szerint a királyiak jelenlegi egyese a nyári átigazolási időszakban az Arsenalnál köthet ki – egy jelentős „végkielégítés” társaságában –, a helyére pedig a Manchester United kapuvédőjét nézte ki a Real vezetősége.

Mivel De Geát hónapok alatt sem sikerült meggyőzni arról, hogy a spanyol fővárosban a helye, a The Daily Telegraph információi szerint B- és C-tervet is gyártottak a blancók, akik Keylor Navas mellé az Internazionale vagy a Tottenham játékosát szeretnék megszerezni.

A britek úgy értesültek, hogy a kívánságlistán Hugo Lloris a második. A Spurs 2012-ben szerződtetett futballistája nemrég 2019-ig meghosszabbította szerződését a csapatnál, ám ennek ellenére távozhat a nyáron – csekély 21 millió euró fejében –, ha az együttes ismét lemarad a Bajnokok Ligájáról.

A C-terv a szlovén válogatott és az Internazionale 30 esztendős kapusa, Samir Handanovic, aki a mértékadó transfermarkt.de szerint 20 millió körüli összegért válthat.

Az elsődleges célpont viszont továbbra is De Gea, ezért ha sikerül rábeszélni a költözésre a spanyolt, azonnal befejezi a keresést a Real.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik