Real: nem akarták, hogy bárki lássa ezt a képet – Neymar miatt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.11. 10:59
Bár továbbra sincs konkrét bizonyíték arra, hogy a Paris Saint-Germain klasszisa, Neymar egyáltalán gondolkodik azon, hogy a Real Madridhoz szerződjön, a spanyol sajtóban egyre erősebben tartja magát a pletyka: a nyáron összejöhet a transzfer. Ám a madridiak nagyon nem örülnek annak, hogy erről már mindenki tud…

A minap körbejárta a nemzetközi sportsajtót a hír, miszerint Neymar többször is találkozott már a Real Madrid képviselőivel, és a brazil konkrétumokról tárgyalt átigazolása kapcsán.miszerint Neymar többször is találkozott már a Real Madrid képviselőivel, és a brazil konkrétumokról tárgyalt átigazolása kapcsán.

Ez azonban csupán egy szelfi miatt derült ki.

A Real Madrid titokban akarta tartani a találkozót, de a szelfi közbeszólt (Fotó: AFP)
A Real Madrid titokban akarta tartani a találkozót, de a szelfi közbeszólt (Fotó: AFP)

Amikor ugyanis Neymar Brazíliában járt, találkozott Vinícius Júniorral – aki 2019 nyarától a Real Madridnál folytatja a pályafutását –, s ekkor készült egy közös fotó, ami kikerült a közösségi oldalakra.

@BrazilEdition unsuspended on Twitter

A madridiak ennek nagyon nem örültek, szerették volna ugyanis, ha titokban marad a találkozó, különösen, hogy azon a Real Madrid is képviseltette magát hivatalosan, és már Neymarral tárgyalt.

Miután azonban a szelfi kikerült a közösségi oldalakra, nem tagadhatták a látogatást, így jobb híján eladták a sztorit úgy a sportsajtónak, hogy csak véletlenül futott össze a két futballista.

Mindenesetre a tárgyalások továbbra is tartanak, és a hírek szerint a PSG már az árcédulát is elkészítette: 260 millió euróért hajlandóak megválni Neymartól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik