Real Madrid: Solari elárulta az okot, ezért nem játszik Isco

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.09. 16:49
Isco, a Real Madrid futballistája mindössze egyetlen bajnokit játszott végig az idényben, amit a szurkolók nehezen dolgoznak fel, elvégre a csapat egyik legjobb középpályásáról beszélünk. Most Santiago Solari, a blancók vezetőedzője megindokolta, miért nem kap sűrűbben lehetőséget a spanyol.

Solari és Isco az első pillanattól kezdve nem igazán találja a közös hangot. A Real Madrid argentin vezetőedzője mostanában már csak perceket ad spanyol középpályásának, aki emiatt többször kifakadt. aki emiatt többször kifakadt.

A pohár azonban az Ajax elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő előtt telt be Iscónál, aki az utolsó pillanatban tudja meg, hogy a keretbe sem kerül be a hollandok elleni visszavágóra, ezen pedig annyira felhúzta magát, hogy el sem ment a csapattal a meccsre.

Solari megindokolta, miért nem játszik nála Isco (Fotó: AFP)
Solari megindokolta, miért nem játszik nála Isco (Fotó: AFP)

Santiago Solari most a madridiak sajtótájékoztatóján elárulta, miért nem számol Iscóval.

„A klub a fegyelmi ügyeket a csapaton belül kívánja rendezni, így ezekről nem beszélhetek. Azt azonban elárulhatom, ahhoz, hogy valaki rendszeres játéklehetőséget kapjon nálam, megfelelő formában kell lennie!” – idézi az argentint a Marca.

Sajtóhírek szerint Isco már nem is erőlködik, és közölte ügynökével, ha Solari marad az edző, ő az első adandó alkalommal lelép a spanyol fővárosból. Bár az Ajax elleni búcsút követően kisebb csoda lenne, ha a következő idényben is Santiago Solari ülne a blancók kispadján…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik