Real: Iscónál betelt a pohár, faképnél hagyta a csapatot – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.06. 18:07
null
Isco nagypapa korában aligha fog ódákat zengeni az unokáinak Solariról… (Fotó: AFP)
Miután megtudta, hogy nem került be Santiago Solari 18 fős meccskeretébe az Ajax elleni Bajnokok Ligája-párharc visszavágóján, azonnal elviharzott a valdebebasi edzőközpontból Isco, a Real Madrid labdarúgócsapatának spanyol középpályása, aki így értelemszerűen a Santiago Bernabéu Stadionba tartó csapatbuszra sem szállt fel – írja a Marca.

 

A 26 esztendős futballista enyhén szólva sem tartozik Solari kedvenc játékosai közé, az argentin szakember kinevezése óta akkor sem kap sok lehetőséget, amikor egészséges. Most éppen nincs semmilyen egészségügyi panasza, az FC Barcelonával szemben 1–0-ra elveszített szombati rangadón az utolsó negyedórára be is cserélte Solari, az Ajax ellen azonban megint kihagyta a meccskeretből.

Ezen Isco olyannyira felhúzta magát, hogy saját autójával még azelőtt elviharzott a királyi klub valdebebasi edzőközpontjából, mielőtt a csapat busszal elindult volna a mérkőzés helyszínére. Hogy a négyszeres BL-győztes labdarúgó útja hová vezetett, azt nem tudni – lehet, hogy nem is a Santiago Bernabéu Stadionba –, de a Marca információi szerint a csapattársai a meccs előtt és után sem látták az öltözőben.

Iscóval ellentétben Mariano Díaz jól viselkedett; a dominikai csatárt Solari szintén nem nevezte a Real Madrid szempontjából (nagyon) csúnya véget érő mérkőzésre (1–4), de ő a társakkal együtt utazott a csapatbuszon – ezt alátámasztják a királyi klub által a Twitteren közzétett felvételek, amelyeken viszont Iscót nem látni.

ÍGY INDULTAK EL A REAL MADRID JÁTÉKOSAI AZ EDZŐKÖZPONTBÓL…



…ÉS ÍGY ÉRKEZTEK MEG A STADIONHOZ



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik