Real Madrid: Navas elárulta, hogyan motiválta őket Zidane

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.11. 16:23
Zinedine Zidane bemutatkozása tökéletesre sikeredett a Real Madrid kispadján, a blancók nagyszerű futballt bemutatva ötöt vágtak a Deportivónak. Keylor Navas most elárulta, mit mondott az öltözőben az első meccse előtt a francia legenda.

Mint arról beszámoltunk, Zinedine Zidane bemutatkozó mérkőzésén a Real Madrid a mesterhármast szerző Gareth Bale kiváló teljesítményének köszönhetően 5–0-ra legyőzte a Deportivo La Corunát.Zinedine Zidane bemutatkozó mérkőzésén a Real Madrid a mesterhármast szerző Gareth Bale kiváló teljesítményének köszönhetően 5–0-ra legyőzte a Deportivo La Corunát.

Keylor Navas most elárulta, hogyan készítette fel őket a meccsre a francia.

„Azt mondta, nyugodjunk meg, menjünk ki a pályára, és érezzük jól magunkat, dobjunk be mindent. Nem az a fontos, mit mondott, hanem az, hogyan… Olyan magabiztossággal és erővel beszél, mindenkire átragad a stílusa és a lelkesedése” – árulta el a Marcának a Costa Rica-i kapus.

A madridiak legközelebb vasárnap bizonyíthatnak, 16 órakor a kiesés elől menekülő Sporting Gijónnal csapnak össze a Santiago Bernabéu Stadionban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik