CS. M. 2021.10.05 14:32 Frissítve: 2021.10.05 15:24

Real Madrid: Januárig megoldódik az Mbappé-ügy – idézték Pérezt, aki korrigált

Ismét Kylian Mbappé lehetséges Real Madridhoz szerződésétől hangos a nemzetközi sajtó, miután a francia sztárcsatár az RMC Sportnak és a L'Équipe-nek adott interjújában is megerősítette, hogy a „királyiakhoz” szeretett volna szerződni nyáron, míg a madridiak elnöke, Florentino Pérez a spanyol El Debaténak adott nyilatkozatában beszélt a PSG játékosáról – ám szerinte a mondandóját félreértették.

Florentino Pérez szerint félreértették, amit mondott (Fotó: Getty Images)

Mint ismert, Kylian Mbappé az RMC Sportnak és a L'Équipe-nek adott interjújában is megerősítette, hogy nyáron távozni szeretett volna a PSG-től, de csak a Real Madrid jöhetett volna szóba úticélként. Ezzel egy időben a „királyiak” elnöke, Florentino Pérez az El Debate című spanyol lapban adott interjút Arancha Rodríguez újságírónak.

 
PSG: Csak a Real Madridért hagytam volna el a klubot – Kylian Mbappé

„Januárra már lesznek híreink Mbappéról, addigra reméljük, hogy teljesen megoldódik az ügy” – idézte az újság a Real Madrid elnökét – sugallva, hogy a téli átigazolási időszakban bejelenthetik a transzfert – ő azonban az RMC Sportnak nyilatkozva korrigálta ezt a kijelentést.

„Félreértették a mondandómat. Arra gondoltam, hogy várnunk kell a következő év elejéig ahhoz, hogy bármi is történhessen az üggyel kapcsolatban. Mindig is tiszteletben tartottuk a PSG-t, hiszen jó kapcsolatot ápolunk a klubbal” – mondta Pérez.


 

2023.09.21 23:28:30

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A Brit-szigetekről érkezett három legutóbbi világsztár, Michael Owen, David Beckham és Gareth Bale talán egyike sem találta meg ilyen gyorsan a közönség szívéhez vezető utat, ennyire egyöntetű elfogadottságnak pedig meglehet, egész itteni karrierjük alatt nem örülhettek, mint Jude Bellingham hat tétmérkőzést követően.

2023.09.17 13:17:04

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Korán vezetést szereztek a vendégek, de a madridiak a második félidőben kétszer is betaláltak, így továbbra is hibátlanok.

2023.09.16 19:54:03

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A Barcelona remekül használta ki a helyzeteit, a sevillai csapat kevés ellenállást tanúsított.

2023.08.13 08:45:38

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Sorozatban negyedik alkalommal sem tudtak kapuba találni a katalánok a Getafe otthonában.

2023.08.12 13:40:07

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Jude Bellingham góllal debütált, a „királyi gárda” pedig az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát Bilbaóban.