Real Madrid: eladják Bale-t, hogy elcsábíthassák a szélsőt?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.11. 22:35
Sajtóhírek szerint a Real Madrid labdarúgócsapata a téli átigazolási időszakban hajlandó lenne megválni Gareth Bale-től, ha így a blancók meg tudják szerezni a Liverpool angol szélsőjét, Raheem Sterlinget.

Egyre több pletyka jelenik meg a britek által régóta emlegetett Sterling–Real „házasságról”. Persze nem véletlenül került elő újra a téma. Amint arról beszámoltunk, a fiatal angol állítólag nemet mondott a szerződéshosszabbításra, és szívesen nézne új csapat után. Amint arról beszámoltunk, a fiatal angol állítólag nemet mondott a szerződéshosszabbításra, és szívesen nézne új csapat után.

A többek között az ibtimes.com-on, valamint az express.co.uk-n is megjelent hír szerint a Real Madrid vezetősége ezt hallva azonnal elkezdett tervezgetni. A királyiak végül úgy döntöttek, a téli átigazolási időszakban elengedik Gareth Bale-t, így felszabadítva egy nagyobb összeget, amelyből az angolnak tetsző szerződést tudnának ajánlani.

Természetesen sem a klubok, sem a játékos nem reagált a sajtóhírre, így nem árt egyelőre kétkedéssel fogadni a pletykákat.

A transfermarkt.de becslése szerint 20 millió euró körüli összegért válthat csapatot Sterling, akinek a szerződése 2017-ben jár le a Liverpoolnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik