Légiósok: Nehéz lesz 0–2-ről, de semmi sem lehetetlen – Megyeri

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.16. 09:21
Megyeri Balázs, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Getafe magyar kapusa a Rayo Vallecano elleni Király-kupa-mérkőzés előtt beszélt a továbbjutás fontosságáról, spanyolországi tapasztalatairól, és az ellenfélre is kitért.



„Örülök, hogy játéklehetőséget kapok. Be szeretnék jutni a következő körbe, mert ez jó esélyt adna arra, hogy minél több percet töltsek a pályán” – idézi Megyeri Balázst a vavel.com.

„Örülök, hogy játéklehetőséget kapok. Be szeretnék jutni a következő körbe, mert ez jó esélyt adna arra, hogy minél több percet töltsek a pályán” – idézi Megyeri Balázst a vavel.com.

A magyar kapus eddig a bajnokságban nem jutott szóhoz, a kupában viszont ő védett az odavágón – igaz, ő sem tudott segíteni csapatán, amely 2–0-ra kikapott.

„Nehéz a feladat az első meccsen elszenvedett 2–0-s vereség után, de semmi sem lehetetlen. Mindannyian tudjuk, mennyire fontos ennek a klubnak a kupaszereplés” – tette hozzá Megyeri, aki elmondta, nagyon jól tud együtt dolgozni kapustársával, Vicente Guaitával, akivel ráadásul jó barátok is. Az Olympiakosztól érkező magyar légióst spanyolországi helyzetéről is kérdezték.

„Nagyon boldog vagyok a klubnál, jó a kapcsolatom a játékostársakkal, és tetszik az ország. Azért vagyok itt, hogy dolgozzak, és élvezzek minden egyes pályán töltött pillanatot.”

Ehhez persze az sem ártana, hogy a csapat továbbjusson, de Megyeri újfent hangsúlyozta, hogy semmi sincs elveszve.

„Jó csapat a Rayo, próbálja tartani a labdát, és jól játszik, továbbá van egy Javi Guerrája, aki kiváló támadó. Ahogyan már mondtam, nehéz lesz, de nem lehetetlen.”

SPANYOL KIRÁLY KUPA
A LEGJOBB 16 KÖZÉ JUTÁSÉRT, VISSZAVÁGÓK

20.00: Athletic Bilbao–Linense (III.)
Az első mérkőzésen: 2–0
20.00: Eibar–Ponferradina (II.)
Az első mérkőzésen: 0–3
20.00: Getafe–Rayo Vallecano (Tv: DIGI Sport3)
Az első mérkőzésen: 0–2
21.00: Valencia–Barakaldo (III.)
Az első mérkőzésen: 3–1
21.00: Málaga–Mirandés (II.)
Az első mérkőzésen: 1–2
21.00: Real Sociedad–Las Palmas (Tv: DIGI Sport1)
Az első mérkőzésen: 1–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik