La Liga: Rüdiger aláírt a Real Madridhoz – hivatalos

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.06.02. 13:58
null
Antonio Rüdiger a német, az olasz és az angol után a spanyol bajnokságban folytatja (fotó: AFP)
A spanyol bajnok és Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy megszerezte a Chelsea német válogatott védőjét, Antonio Rüdigert, aki a mértékadó Transfermarkt.com szerint négyéves szerződést kötött a „blancókkal".

 

A 29 esztendős Antonio Rüdiger mindössze 18 évesen debütált a VfB Stuttgart színeiben a német élvonalban, ahonnan 2015-ben igazolt az AS Romához, mielőtt 2017-ben áttette volna a székhelyét legutóbbi klubjához, a Chelsea-hez, melynél oroszlánrészt vállalt a 2020–2021-es idény Bajnokok Ligája-győzelmében, emellett Európa-ligát, klubvilágbajnokságot, európai Szuperkupát és FA-kupát is nyert a „kékekkel”. Az előző idényben pedig lejátszott mérkőzéseinek számában és a gólok tekintetében is egyéni rekordot döntött, hiszen 54 találkozón ötször volt eredményes.

Rüdiger ingyen érkezik a „királyi gárdához”, hiszen szerződése június 30-ig szól a londoniaknál. A Transfermarkt.com közlése szerint a német védő négyéves szerződést írt alá a Real Madriddal.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik