La Liga: „Nem mondasz nemet a Barcának” – bemutatták Depayt

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.07.22. 20:43
null
Memphis Depayt bemutatták Barcelonában (Fotó: FC Barcelona)
Mint ismert, a La Ligában szereplő FC Barcelona június 19-én, a labdarúgó Európa-bajnokság alatt szerződtette a holland válogatott kiválóságát, Memphis Depayt. A hivatalos bemutatásra csak csütörtökön került sor, a 27 éves támadó pedig először adott interjút a klubnak.

 

Memphis Depay szerződtetését június 19-én jelentette be a Barcelona, a bemutatásra pedig csütörtökön került sor. A klub saját Twitter-oldalán több videót és képet is közölt az eseményről.

„Hosszú ideje szó volt már erről az átigazolásról, örülök, hogy végre összejött. Már itt vagyok, és csak ez számít. Egy olyan klub játékosa lehetek, amely az egész világon meghatározó, a játékosait, vezetőit, szurkolóit mindenki ismeri. Követem az álmaimat, amihez az is hozzátartozik, hogy ebben a fantasztikus stadionban játsszak, szurkolók előtt. Nem volt bennem kétség az átigazolást illetően, amikor a Barcelona hív, akkor nem mondasz nemet” – mondta a bemutatásakor Depay.

Természetesen Lionel Messi is szóba került az interjú során: „Ő egy legenda, a legjobb játékos a világon. Mindenki egy ilyen játékossal szeretne egy csapatban játszani, nem is kérdés” – mondta.

 


 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik