El Clásico: Iniesta szerint a Barca legyőzheti a Real Madridot

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.10.22. 13:09
null
Iniesta szerint a Barca legyőzheti a Real Madridot (Fotó: AFP)
Az FC Barcelona jelenleg is aktív legendája, a Vissel Kobe csapatkapitánya, Andrés Iniesta úgy gondolja, hogy a gyengébb idénykezdet ellenére korábbi csapata nyerhet a spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) 10. fordulójában, a vasárnap esedékes el Clásicón.



Nem indult a legjobban az idény a gránátvörös-kékeknek, hiszen a bajnokságban mindössze a 7. helyet foglalják el (4 győzelem, 3 döntetlen és 1 vereség a mérlegük), a Bajnokok Ligája E-csoportjában pedig harmadikak – a Bayern Münchenctől és a Benficától is kikaptak 3–0-ra, legutóbb a Dinamo Kijevet legyőzték ugyan, de csak egy soványka 1–0-val. Ennek ellenére, Iniesta szerint a Barca-drukkerek mindig optimisták, főleg, ha az el Classicóról van szó.

„Biztosan izgatottan várják a mérkőzést, azt remélve, hogy szeretett csapatuk jól játszik, s megszerzi a három pontot – idézte az ESPN a 37 esztendős Iniestát, aki maga is derűlátó, szerinte korábbi csapata a végső győzelemre is esélyes. – A Barcelonának megvan a csapata ahhoz, hogy megnyerje nemcsak a Real Madrid elleni meccset, hanem a La Ligát is.”

Az igazsághoz tartozik, hogy habár a madridiak 17 ponttal a másodikok a tabellán, a katalán klub csak két ponttal vannak lemaradva ősi riválisától.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik