El Clásico: CR és Messi jachtját csak két hajó választja el Ibizán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.14. 16:36
Cristiano Ronaldo és Lionel Messi közelebb már nem nagyon lehetne egymáshoz, pedig nem a pályán, az el Clásicón vannak, hanem szabadságukat töltik.

A Real Madrid és a Barcelona szupersztárja is Ibizán nyaral szeretteivel és barátaival. A sztárok és labdarúgók körében rendkívül népszerű szigetre a katalán sport.es értesülései szerint Messi jachtja érkezett meg előbb, az Európa-bajnokság fináléját követően nem sokkal pedig Cristiano Ronaldóé is befutott. Pont Messi yachtja mellé két hajóval. Real Madrid és a Barcelona szupersztárja is Ibizán nyaral szeretteivel és barátaival. A sztárok és labdarúgók körében rendkívül népszerű szigetre a katalán sport.es értesülései szerint Messi jachtja érkezett meg előbb, az Európa-bajnokság fináléját követően nem sokkal pedig Cristiano Ronaldóé is befutott. Pont Messi yachtja mellé két hajóval.

(Forrás: sport.es)
(Forrás: sport.es)

A lesifotósok csak arra a pillanatra várnak, hogy korunk két legjobb labdarúgója szembe találkozzon egymással a kikötőben. Ha így történne, arról természetesen beszámolunk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik