Barcelona: Ronaldinho ismét a klubnál, bejelentésre készül

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2019.11.13. 14:07
Ismét a katalán fővárosban tartózkodik Ronaldinho, az FC Barcelona legendás labdarúgója – erről maga a 39 éves exfutballista számolt be a közösségi oldalain. A brazil szupersztár elárulta követőinek, korábbi sikerei helyszínén találkozik a katalán klub elnökével, és hamarosan friss hírekkel jelentkezik. A Catalunya Radiónak van is információja arról, hogy Ronaldinho és Josep Maria Bartomeu miről tárgyalhat a háttérben…

„Itthon vagyok – írta Ronaldinho a közösségi oldalain pénteken, amikor az FC Barcelona székháza elől jelentkezett be testvére és ügynöke, Roberto de Assis Moreira társaságában. – Köszönöm Istennek, hogy ilyen nagy szeretettel és tisztelettel fogadtak a klubnál. Találkozom az elnökkel, hamarosan új hírekkel jelentkezünk.”„Itthon vagyok – írta Ronaldinho a közösségi oldalain pénteken, amikor az FC Barcelona székháza elől jelentkezett be testvére és ügynöke, Roberto de Assis Moreira társaságában. – Köszönöm Istennek, hogy ilyen nagy szeretettel és tisztelettel fogadtak a klubnál. Találkozom az elnökkel, hamarosan új hírekkel jelentkezünk.”

A Forbes újságírójának megkeresésére Ronaldinho bátyja annyit tett hozzá testvére szavaihoz, hogy „hamarosan elmondom, barátom. Jó dolgok jönnek”.

A Catalunya Radio szerdai információi szerint a téma Ronaldinho visszatérése a Camp Nouba – no, nem hosszú távra, hanem csak egy mérkőzés erejéig.

A katalán rádiónál úgy tudják, a Barcelona jövő tavaszra a brazil sztár tiszteletére búcsúmeccset szervez, amelyen a Ronaldinho és barátai elnevezésű társaság a Barcelona legendáival csapna össze. A találkozóra az idény vége előtt, valószínűleg márciusban kerülne sor.

Hogy ez megvalósul-e, az rövidesen minden bizonnyal kiderül.

Ronaldinho 2003 és 2008 között több mint 200 tétmérkőzésen lépett pályára a katalán klub színeiben, többek között Bajnokok Ligáját és két spanyol bajnoki címet nyert az együttessel.

Ronaldinho legutóbb 2017 júniusában lépett pályára a Camp Nouban (Fotó: AFP, archív)
Ronaldinho legutóbb 2017 júniusában lépett pályára a Camp Nouban (Fotó: AFP, archív)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik