Barcelona: „Nem tudom, kinek gondoltam magamat a klubnál”

M. M.M. M.
2021.03.30. 11:32
null
Todibo maradhat az idény után is Nizzában (Forrás: AFP)
Jean-Clair Todibo úgy véli, már tudja, mi lehetett a probléma az eddig meglehetősen rövid barcelonai időszaka során. A francia védő 2019 januárjában érkezett az FC Barcelonához, de eddig csupán öt tétmeccsen játszott a katalán csapatban.

 

Jean-Clair Todibo jelenleg az OGC Nice csapatában játszik, ez már a harmadik klub, amelyben kölcsönjátékosként szerepel Barcelonába kerülése óta. Bemutatkozó meccsei után nem sokkal a Schalke csapatához került, majd a Benfica vette kölcsön a következő két idényre.

„Hiányzott belőlem az alázat, a komolyság, és a profizmus. Nem is tudom, kinek gondoltam magam – mondta Todibo a L'Équipe-nek. – Jelenleg próbálom a lehető legjobbat kihozni magamból. Nem azért, hogy mások azt mondhassák, megváltoztam, hanem azért, mert ettől érzem jól magam. Nem figyelhetek folyton mások véleményére, mert gyorsan rossz helyre kerülhetek. Az egyedüli ember, akinek számít a véleménye, az én vagyok.”

„Megérkeztem Barcelonába, majd alig játszottam. Ez nagyon rossz érzés volt. Nem segítettem a csapatot. Nyertem egy bajnoki címet, de reálisan ez nem igaz. Akkor játszottam csak, amikor már megnyertük a címet! Inkább felvenném a Sedan mezét (francia negyedosztályú csapat – a szerk.) és játszanék, mint visszamenjek Barcelonába, és ne játsszak. Kevesebben is kritizálnának érte” – tette hozzá a francia.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek