NSO/MTI 2020.07.03 08:56 Frissítve: 2020.07.03 13:56

Barcelona: megszakadtak a tárgyalások Messivel – sajtóhír

Egy spanyol rádióadó szerint Lionel Messi megszakította a szerződéshosszabbításáról szóló tárgyalásokat a Barcelona labdarúgócsapatával.


Hetek, sőt, hónapok óta téma Barcelonában, hogy a játékosok egy csoportja elégedetlen a vezetőség terveivel, a keret erősségével, az edzői stábbal, az átigazolási tervekkel, s egyszerűen nem látják a kiutat a jelenlegi helyzetből.

És ami a legnagyobb probléma, hogy a Cadena SER beszámolója szerint már Lionel Messinél is betelt a pohár.

A 33 éves támadó új szerződéséről édesapja tárgyalt a Barcelonával, ám Messi a jelentések szerint elégedetlen azzal, hogy a média őt teszi felelőssé a csapatnál az utóbbi időben történtekért, így például Ernesto Valverde menesztéséért.

Lionel Messi egyelőre megszakította a hosszabbításról szóló tárgyalásokat egy spanyol rádióadó szerint (Fotó: AFP)

Ezen felül pedig az is rosszulesik az argentinnak, hogy annak ellenére, hogy szeretné a magánéletét teljesen elzártan élni, a klubtól folyamatosan kiszivárognak személyes információk róla és a családjáról.

Azt pedig nem látja, hogy a közeljövőben újra egy nyerő projekt részese lehetne Barcelonában, s mivel ő nem hisz a jelenlegi tervekben, nem akar a probléma része lenni.

Ahogy mindig mondta, ő addig marad Barcelonában, ameddig úgy érzi, a klubnál szeretnék, hogy maradjon. Ez azonban szerinte már nincs így…

Messi kedden szerezte meg pályafutása 700. gólját, azonban ez is kevés volt ahhoz, hogy együttese legyőzze az Atlético Madridot, így pedig címvédőként már négy pont a hátránya a Real Madriddal szemben. Az idényből még öt forduló van hátra.

2021.01.23 20:17:37

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Kroos, Benzema és Modric remekelt; Hazard gólt lőtt és gólpasszt adott – először madridi karrierje során.

2021.01.21 19:58:05

Spanyol labdarúgás VÉGH JÁNOS

Nem volt egyszerű dolguk: Griezmannék harmadosztályú ellenfelük ellen hosszabbításra kényszerültek.

2021.01.20 23:36:09

Spanyol labdarúgás CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Aligha van szüksége Messinek arra, hogy igyekezzem magyarázni a cselekedeteit. Bár kétségtelen, mögötte is halmozódnak az évek, mérséklődött kirobbanásának intenzitása is, amellyel korábban alig adott esélyt a védőknek az utánrúgásra.

2021.01.20 19:17:49

Spanyol labdarúgás RUSZNÁK GYÖRGY

Vezetett a Real, de a lelkesen küzdő hazaiak előbb egyenlítettek, majd tíz emberrel a győzelmet is megszerezték.

2021.01.17 19:25:38

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

A kétszer is egyenlítő, majd a hosszabbításban csodagólt szerző baszkoké lett a spanyol Szuperkupa.