Barcelona: Agüerót sikerült beregisztrálni; Griezmann még a nyáron távozhat

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2021.08.31. 21:26
null
Antoine Griezmann távozása órákon belül hivatalossá válhat (Fotó: AFP)
Sergio Busquetsszel és Jordi Albával is megállapodott a fizetéscsökkentésről az FC Barcelona vezetősége, amely így Memphis Depay és Eric García után a jelenleg sérült Sergio Agüerót is sikeresen beregisztrálta a Spanyol Labdarúgóligánál (LFP) – adta hírül a katalán klub a hivatalos honlapján.

 

A megállapodás értelmében Sergio Busquets és Jordi Alba nemcsak a jövedelemcsökkentésbe egyezett bele, hanem abba is, hogy bérük egy részét a szerződésükből hátralévő években kapják meg. A két csapatkapitány gesztusa után a Barcelona sikeresen beregisztrálta az LFP-nél a várhatóan még hetekig harcképtelen Sergio Agüerót.

Korábban Gerard Piqué is elfogadta a fizetése redukálását a Barcelona játékosai közül, így Memphis Depay és Eric García már az első fordulótól kezdve a csapat rendelkezésére állhat.

A katalán klub egyébként a nyári átigazolási időszak utolsó napján Ilaix Moribát (RB Leipzig, 16 millió euró) és Emerson Royalt (Tottenham, 25 millió euró) is eladta, továbbá előrehaladott tárgyalásokat folytat Antoine Griezmann értékesítésével kapcsolatban az Atlético Madriddal – sőt, a L’Équipe legfrissebb információi szerint már meg is született az egyezség a felek között!

Bővebben élő átigazolási hírfolyamunkban olvashat a két klub között zajló tárgyalásokról!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik