Barca: ennyi időre dőlt ki a brutálisan megsérülő védő – videó

Vágólapra másolva!
2017.02.12. 00:30
null
Aleix Vidal bokája kificamodott, ebben a szezonban már nem játszhat (Fotó: Daily Mail)
A Barcelona jobbhátvédje, Aleix Vidal súlyos bokasérülést szenvedett a Deportivo Alavés elleni szombati spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. A 27 esztendős védőre öt hónapos kihagyás vár, így ebben a szezonban már nem léphet pályára.

A spanyol futballista a 86. percben, Theo Hernández brutális belépője nyomán sérült meg. Már a televíziós felvételeken is lehetett látni, hogy nagy a baj, amit az orvosi vizsgálatok azóta megerősítettek.

Az idény előrehaladtával egyre több lehetőséget kapó és egyre jobb formába lendülő Vidal nem szenvedett csontsérülést, de a bokája kificamodott, melynek következtében öt hónapra kidőlt a sorból, vagyis véget ért számára a szezon. A futballista az éjszakát Vitoriában tölti, és csak vasárnap utazik vissza Barcelonába.

„Nagyon sajnálom, hogy Aleix súlyos sérülést szenvedett, a labdára mentem. Mielőbbi felépülést kívánok neki. Nem volt szándékos, amit tettem” – mentegetőzött az Atlético Madridtól kölcsönkapott Theo Hernández, aki lapot sem kapott a megmozdulásáért, sőt a játékvezető nem is látta szabálytalannak az esetet.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik