Barca: 600 meccs! Nem hiszem, hogy valaha is ennyi koncertet adtam – Shakira Piqué mérföldkövéről

Vágólapra másolva!
2022.03.14. 11:47
null
Shakira és Piqué már több mint tíz éve elválaszthatatlanok (Fotó: AFP)
Mint ismeretes, Gerard Piquének az Osasuna elleni győztes bajnoki (4–0) volt a 600. tétmeccse az FC Barcelona felnőttcsapatában. Az elképesztő mérföldkő mellett a 103-szoros spanyol válogatott futballista párja, a világhírű énekes, Shakira sem ment el szó nélkül – szívhez szóló üzenetet írt az Instagram-oldalán.

Shakira és Piqué már több mint tíz éve elválaszthatatlanok – a háromszoros Grammy-díjas kolumbiai énekesnő szívhez szóló üzenetét látva, ez nem is csoda.

„600 meccs! Nem hiszem, hogy valaha is 600 koncertet adtam. Az eredményeid példátlanok. A történelem egy folyamatos jelen, és te azért vagy itt, hogy tovább kovácsold a sajátodat, a klubodét – áll Shakira Instagram-bejegyzésében. – Olyan anyagból vagy, amit csak Isten ismer, és számomra te vagy a küzdelem, a kitartás és az őszinteség mintapéldája. A Veled töltött évek alatt rájöttem, azért vagy ezen a világon, hogy változtass a paradigmákon. Még sok mindent adhatsz nekünk. Nem volt, és nem is lesz még egy Gerard Piqué. Egy kivételes emberi lény.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik