Videó: Vinícius Jr. bohócligában játszik, Messinek van helye az Év csapatában – Carragher

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2024.01.11. 12:49
null
Nem fogta vissza magát a Sky Sports szakértőduója (Fotó: Getty Images)
Jamie Carragher és Gary Neville ezúttal is hozta a formáját: a Sky Sports szakértői azon vesztek össze, hogy Vinícius Júniornak vagy Lionel Messinek van-e helye az EA FC 24 Év csapatában.

 

Az év csapatát január 19-én teszi közzé az EA FC 24, a futballistákra a videojáték hivatalos honlapján lehet szavazni. A támadóknál 27 játékosból hármat lehet választani – Jamie Carragher és Gary Neville azon veszett össze, hogy Lionel Messi vagy Vinícius Júnior érdemli-e meg az utolsó elérhető pozíciót.

„Tudom, hogy Messi 2022 végén nyerte meg a világbajnokságot, de akkor is ő az Aranylabda győztese, a legjobb játékos a világon. Már csak az MLS-ben nyújtott teljesítményéért is őt választanám. Hihetetlen passzai és góljai voltak” – mondta Carragher.

Neville ezután gyorsan közbevágott, hogy „Messi csak hat meccsen játszott az amerikai ligában 2023-ban”, de ez sem érdekelte az egykori Liverpool-védőt. Ezután a beszélgetés Messiről Viníciusra terelődött.

„Vinícius Júnior mit csinált ebben az évben? – kérdezte Carragher, majd Neville a telefonjából puskázva elmondta, hogy a brazil szélső 44 tétmérkőzésen 18 gólt szerzett és 17 gólpasszt osztott ki, azaz 35 gólban volt benne összesen. Carragherből ekkor kitört, mit is gondol valójában a La Ligáról.

„Bohócligában teljesített jól. A Real Madrid milyen kupát is nyert? Még a bajnokságot sem tudta behúzni. Nem azt mondom, hogy a Realban könnyű teljesíteni, hanem azt, hogy gyenge csapatok ellen játszik hétről hétre” – tette hozzá Jamie Carragher.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik