La Liga: uruguayi kapust nézett ki a Real Madrid – sajtóhír

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.01.02. 12:48
Bár a kapusokat tekintve kijut a jóból Carlo Ancelottinak, hiszen ebben a tekintetben jelenleg három játékos közül is válogathat az olasz mester. Thibaut Courtois azonban továbbra is sérült, Kepa és Andrij Lunyin jövője pedig bizonytalan, így más lehetőségekben is elkezdtek gondolkodni a „királyiaknál.”
Randall Rodrígueznek nagy jövőt jósolnak Uruguayban (Fotó: Getty Images)
Randall Rodrígueznek nagy jövőt jósolnak Uruguayban (Fotó: Getty Images)
Randall Rodrígueznek nagy jövőt jósolnak Uruguayban (Fotó: Getty Images)

A madridi AS kedden adott hírt arról, hogy a Real Madrid kinézte magának az uruguayi kapustehetséget, Randall Rodríguezt. A fővárosi lap úgy értesült, hogy jelenleg egyedül Courtois helyzete betonbiztos a klubnál, annak ellenére – és ezt is megjegyzi cikkében az AS –, hogy nem tudni, súlyos sérülése után milyen formában lesz majd a belga kapuvédő.

A másik két kapus, azaz a Courtois pótlására igazolt Kepa és az ukrán Lunyin jövője körül továbbra is sok a kérdőjel, egyelőre nem garantálható, hogy mind a ketten a Realban kezdik majd a következő idényt.

Amennyiben Kepa vagy Lunyin távozna, abban az esetben a Madrid fontolóra venné Randall Rodríguez szerződtetését. A Penarol 189 centis, 20 éves kapusát az egyik legnagyobb ígéretnek tartják hazájában, ráadásul nemrég az Argentínában rendezett U20-as világbajnokságon aranyérmet nyert a válogatottal, amelynek egyik legjobbja volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik