Spanyol szappanopera: Piqué fiatal barátnője Guardiolával léphetett félre

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.04.07. 12:38
Amikor azt gondoltuk volna, hogy már nem lehet fokozni a drámát az FC Barcelona legendás játékosa magánéletében, akkor a spanyol lapok egészen elképesztő dologról kezdtek el cikkezni. Az, hogy mi igaz ebből, azt majd az idő eldönti, de lássuk, miről is írnak!

A híres énekesnő, Shakira és Gerard Piqué 11 évig alkotott egy párt, két gyermekük született. Bár kapcsolatuk stabilnak tűnt a rajongók számára, a Barcelona korábbi védőjének hűtlensége miatt a sztárpár tavaly júniusban szakított. Aztán az év elején a katalán csapat ikonikus alakja boldogan tett ki közös képet a tizenkét évvel fiatalabb barátnőjével, Clara Chia Martíval, ám lehet, hogy nem is olyan boldog a kapcsolatuk.

A barcauniversal.com az azóta már nem elérhető SPORT cikkére hivatkozva azt írja, hogy – kapaszkodjanak meg – Piqué fiatal barátnője a Barcelona korábbi vezetőedzőjével, a Manchester City mostani mesterével, Pep Guardiolával léphetett félre. A tréner onnan ismerheti Chiát, hogy a 24 éves nő egy iskolába járt az edző gyermekeivel. A feltételezések szerint Piquét azért csalta meg, mert a futballista korábban egy fiatal ügyvédnővel lépett félre...

Vannak fenntartásaink arról, hogy ezek a hírek mennyire fedik a valóságot, de képzeljük csak el Shakira arcát, amikor a fülébe jut ez a sztori. Guardiola egyébként 2014 óta házas, és három gyermek édesapja.

A City menedzsere a Barcelona és Real Madrid spanyol bajnokiját a Camp Nouban tekintette meg március közepén, tehát napokat töltött Katalóniában. A mérkőzésre azért tudott kimenni, mert angol csapata egy nappal korábban játszotta le a válogatott szünet előtti utolsó mérkőzését az FA-kupában.

Guardiola az el Clásicón (Fotó: Getty Images)
Guardiola az el Clásicón (Fotó: Getty Images)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik