Real Madrid: megegyeztek! Barcelonából jön Casillas utódja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.17. 15:16
null
Casilla a blancók beszámolója szerint öt évre ír alá (Fotó: AFP)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Espanyol és a Real Madrid is elismerte hivatalos honlapján, megegyeztek Kiko Casilla átigazolásával kapcsolatban.

 

Bár Iker Casillas Portóhoz szerződésével hatalmas lehetőség adódhatott volna Keylor Navas előtt, könnyen lehet, hogy a 2014-es világbajnokságon tündöklő Costa Rica-i kapus újra a kispadra szorul.

Mint arról beszámoltunk, egybehangzó spanyol és angol lapértesülések szerint David de Gea csak a szerződése lejárta után, a 2015–2016-os idény végén távozik Manchesterből, így pedig a Real Madridnak újra kapust kellett keresnie.

Az edzéseken legtöbbször a 23 esztendős Fernando Pacheco szerepelt a kapuban Navas mellett, benne azonban a hírek szerint nem bízik a vezetőség, amely a Costa Rica-inak mindenképpen szeretett volna konkurenciát biztosítani.

A madridiak szeme végül az Espanyolban futballozó Kiko Casillán akadt meg, akit a hivatalos tájékoztatás szerint már csak az orvosi vizsgálat választja el attól, hogy a fővárosiak játékosa legyen.

A Real Madridban nevelkedő kapus – aki a sajtóhírek szerint 6 millió euróért váltott – a blancók beszámolója szerint öt évre ír alá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik